Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Singura zodie care te face fericit cu simpla sa prezenta

E greu sa multumesti pe cineva. Este foarte dificil sa il faci sa zambeasca mereu, mai ales atunci cand simte ca a cazut cerul pe el. Un singur semn zodiacal reuseste sa ii inveseleasca pe ceilalti fara sa faca nimic special.

Singura zodie care te face fericit cu simpla sa prezenta este Gemeni. Nativul nascut sub protectia planetei Mercur are toate talentele din lume, astfel incat vei sesiza din prima la ce se pricepe si ii vei putea cere ajutorul doar cu o privire.

Nativul Gemeni este saritor, fiind recunoscut pentru sufletul sau maret. Nu ii place atunci cand cei din jurul sau sunt tristi sau suparati si isi foloseste zambetul inconfundabil si grimasele pentru a aduce lumina in viata prietenilor.

Singura zodie care te face fericit cu simpla sa prezenta. Geamanul este spontan, uneori destul de irascibil, dar de fiecare data stie cum sa iti intre in gratii. Chicotelile sale si inteligenta cu care face anumite lucruri ce par dificile la prima vedere pot fi motive de invidiat.

Geamanul este foarte talentat cand trebuie sa tina un discurs in public. Arta oratoriei parca a inventat-o el. Stie cum sa te manipuleze astfel incat toata atentia ta sa fie concentrata catre el.

CITESTE SI: Singura zodie care este imuna la necazuri

CITESTE SI: SINGURA ZODIE care te intelege in orice situatie

Singura zodie care te face fericit cu simpla sa prezenta. Uneori te foloseste pentru a-si deservi interesele, alteori, pur si simplu vrea sa te faca fericit. De fapt, de cele mai multe ori cea de-a doua varianta este valabila.

Nativul nascut in Gemeni este extrem de sufletist si vrea sa fie inconjurat mereu de cat mai multa lume.

Iti va spune povesti intregi despre dragoste, respect, bunavointa, iluzii, daruire, speranta, visare si rezistenta folosindu-si doar ochisorii.

Acest nativ iti poate oferi lectii de viata esentiale, mai ales atunci cand te afli intr-un moment de cumpana din care nu mai ai habar cum sa mai iesi.

Geamanul este, asadar, ca un pansament la sufletul omului, acel medic care te vindeca prin magie.

Sursa foto: Shutterstock

2 Comments

2 Comments

  1. gaby

    2015-11-01T17:21:36+02:00 at 2015-11-01T17:21:36+02:00

    cam asa este

  2. nici pe departe

    2015-11-07T14:11:46+02:00 at 2015-11-07T14:11:46+02:00

    n-are nicio treaba zodia cu asta … doamne … oricine poate fi asa … ce prostii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top