Connect with us

Revistateo.ro

sughit

Sanatate

Scapa de sughit cu aceste 3 metode. CHIAR FUNCTIONEAZA!

Din senin, fara sa stii de ce, te apuca o criza de…sughit. Oricine trece prin asta si multi nu au descoperit cum sa scape de sughit. Iata cateva trucuri!

Principala cauza a sughitului este stomacul iritat, din cauza consumului mare de alimente sau de alcool, inghitirea aerului sau din cauza fumatului. Mai este posibil ca sughitul sa apara din cauza consumului in acelasi timp a unor bauturi fierbinti si reci, precum cafeaua alaturi de un pahar cu apa rece.

Exista si cazuri de sughit pe fond nervos, atunci cand este declansat de o situatie stresanta. Iata 3 remedii care SIGUR te ajuta sa scapi de sughit:

1. Apa sau gheata

Bea cu inghitituri mici apa sau suge un cub de gheata. Aceste doua metode sunt cele mai frecvent utilizate pentru a scapa de sughit si chiar functioneaza!

2. Fara aer

Retine-ti respiratia pentru o perioada. Muschiul diafragmei se va opri din spasme si sughitul va inceta. Poti sa incerci si sa respiri in punga, pentru a normaliza respiratia.

CITESTE SI: Trucuri cu folie de aluminiu: a pus-o peste masa de calcat si rezultatul este WOW!

3. Ceaiuri anti-sughit

Cateva remedii naturiste trateaza si sughitul. Incearca ceaiul de menta, de seminte de marar sau de scortisoara, pentru a scapa de neplacutele simptome. Un alt truc este sa inghiti o lingura de chimen cu apa, fara a mesteca semintele.

CITESTE SI:6 trucuri care te ajuta sa slabesti, FARA SA TII DIETA

O alta planta care opreste sughitul este vascul. Macereaza 3 lingurite de vasc in 230 de mililitri de apa, peste noapte, strecoara lichidul, indulceste-l cu miere si bea-l caldut cand ai criza de sughit.

Sursa foto: bloggiemommie.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top