Connect with us

Revistateo.ro

Rugăciune către Sfânta Brigita, făcătoare de minuni

Credinta

Rugăciune către Sfânta Brigita, făcătoare de minuni

Această rugăciune către Sfânta Brigita face minuni și ajută femeile credincioase. Textul rugăciunii îi aparține Sfintei Brigita. Aceasta este sărbătorită pe data de 23 iulie. Se pare că această sfântă a primit mesaje de la divinitate. Le-a transcris, iar ulteror acele mesaje au devenit o capodoperă a literaturii suedeze. Sfânta Brigita a avut viziuni cu patimile lui Iisus. De asemenea, a avut viziuni și cu Maica Domnului îndurerată.

Rugăciune către Sfânta Brigita

Rugăciunea trebuie să fie rostită în anumite condiții. Astfel te asiguri că va funcționa. Pentru asta, tot ce trebuie să faci este să rostești în fiecare zi, de 15 ori, ”Tatăl Nostru” și „Bucură-te, Marie”. Mai jos vei găsi rugăciunea ce te va ajuta.

„O, Iisuse, viță adevărată și roditoare! Adu-Ți aminte de acea revarsare deplină a Sângelui Preasfânt, care a curs din Trupul Tău asemenea mustului din strugurele zdrobit. Din Coasta Ta deschisă de lance a curs Sânge și Apă cu atâta abundență, că nu a mai ramas nicio picatură în Trupul Tău crucificat. Trupul Tău firav s-a uscat și măduva Ți-a secat.

CITEȘTE ȘI: Rugăciunea de sâmbătă seara

CITEȘTE ȘI: Rugăciunea lumânărilor aprinse

Pentru aceste teribile suferințe și pentru vărsarea Preasfântului Tău Sânge, eu, păcătosul (se rostește numele) Te implor să-mi rănești inima încât lacrimile de pocăință și de iubire să-mi fie hrană zi și noapte. Convertește-mă așa încât inima mea să-Ți fie veșnică locuință, vorbele mele să-Ți fie plăcute și sfârșitul vieții mele să fie cu speranța întâlnirii cu Tine, în Cer, unde să Te pot lăuda pe veci. Amin.”

După aceea se spune rugăciunea ”Tatăl Nostru”, după care se va spune „Bucură-te, Marie, Cea plină de har! Domnul este cu tine. Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul trupului tău, Iisus.”

Se spune apoi: „Primește, Doamne Iisuse, această rugăciune, cu aceeași iubire imensă cu care ai suportat rănile de pe Sfântul Tău Trup. Îndură-Te de mine și de toți cei împovărați de păcate! Dăruiește sufletelor credincioase iertarea tuturor greșelilor și viața cea veșnică! Amin.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Credinta

To Top