Connect with us

Revistateo.ro

Star

Roxana Ciuhulescu iubește din nou. A făcut anunțul la doar câteva luni de la divorț

Există viață după divorț! O dovedește din plin Roxana Ciuhulescu, care pare că iubește din nou. La cinci luni după divorțul de Mihai Ivănescu, prezentatoarea tv a postat o imagine pe rețelele de socializare alături de un mesaj sugestiv.

În imagine, vedeta se ține de mână cu un bărbat misterios și a scris următorul mesaj: „Pentru un întreg e nevoie de doi.”. Mesajele din partea prietenilor vituali au început să curgă și fără să dea prea multe lămuriri, vedeta a spus că în curând va dezvolta „subiectul”.

Roxana Ciuhulescu a divorțat după 10 ani de căsnicie

După zece ani de căsnicie, Roxana Ciuhulescu şi Mihai Ivănescu au hotărât să se despartă. Cei doi au divorțat amiabil, în urmă cu cinci luni.

”Uneori şi poveştile de dragoste se încheie, aşa cum este şi cazul meu. Drumul meu a luat o altă direcţie decât direcţia lui Mihai.

CITEȘTE ȘI: Anca Lungu a rupt tăcerea despre divorț. Prezentatoare face asta de câteva luni pentru a trece peste despărțire

Când doi oameni nu se mai înţeleg şi nu pot găsi o cale comună de comunicare, e mai bine să se despartă, decât să arate copilului lor latura nefericită a vieţii familiale. În consecinţă, după 10 ani, am decis împreună să punem punct căsniciei.”, a scris vedeta pe blogul ei.

Cei doi au rămas în relaţii bune, având în vedere că au o fetiţă de 9 ani, Ana Cleopatra.

”Acum luptă puţin pentru că cea mică refuză să vorbească cu el. Pe cea mică o duc la psiholog. În sufletul meu, divorţul s-a produs acum mai mulţi ani. Copiii simt tensiune fără să le arăți. Am suferit. Am slăbit, mi-am pierdut părul anul trecut.

Din exterior lucrurile se văd altfel. E clar că nu mai puteam. Soțul meu nu cred că ar fi renunțat la căsătorie. Ana în momentul de față nu vrea să comunice cu el. Și de ar fi ultimul bărbat, eu nu o să-l mai iau. De iubit nu-l mai iubesc, dar de respectat îl respect.”, a declarat prezentatoarea tv în urmă cu câteva luni în cadrul unei emisiuni.

Roxana Ciuhulescu s-a ferit să vorbească despre adevăratele motive care au condus la ruptura definitivă de soţul ei.

„E clar că nu mai puteam, că dacă mai puteam, mai continuam. Eu am fost cea care am pus piciorul în prag. El tind să cred că n-ar fi renunţat la căsătorie.

Am trecut peste şi cred că merit să fiu fericită, cum şi el merită. Şi el are nevoie de cineva, poate îşi găseşte şi el sufletul pereche. Am fost dintotdeauna o femeie curtată. Sunt foarte mulţi bărbaţi în jurul meu. Unul, recunosc, mi-a captat atenţia.

De iubesc nu-l mai iubesc, dar de respectat îl respect. Este tatăl copilului meu şi îmi doresc ca ei doi să aibă o relaţie bună, chiar dacă Ana, în momentul de faţă, nu vrea să comunice cu el.

O să o ajut să depăşească acest moment. Dar, pentru mine, el nu mai există ca bărbat. Şi dacă ar fi ultimul bărbat pe lumea asta, n-am să-l mai iau. Poate e dur ce zic.”, a declarat Roxana Ciuhulescu, referindu-se la divorţul de Mihai Ivănescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top