Connect with us

Revistateo.ro

Profita de reduceri si schimba-ti garderoba de toamna

Stil de viata

Reduceri de vara: Haine ieftine la cele mai bune promotii

Iti doresti sa fii mereu cocheta, eleganta si in tendinte indifent de sezon, insa bugetul tau nu iti permite sa-ti cumperi tot ce vrei. Daca stii sa profiti de reduceri, vei constata ca iti poti schimba intreaga garderoba cu un buget redus.

Sa ne imaginam, spre exemplu, ca ai un buget de doar 300 de lei pentru a-ti achizitiona articole vestimentare perfecte pentru toamna. Iata cate haine iti poti cumpara daca profiti de reduceri din timp:

 

pantaloni 1

 

 

Acesti pantaloni costa doar 49,90 de lei si ii poti achizitiona de aici!

 

pulover

Pentru a-ti completa tinuta poti alege aceast pulover, perfect pentru zilele racoroase. Acesta costa doar 25,90 lei si poate fi cumparat de aici!

Pana acum am cheltuit 75,8 lei, deci mai avem suficienti bani pentru a continua cumparaturile.

 

colier

Daca vrei ca tinuta ta sa iasa in evidenta, un simplu colier poate face diferenta. Un astfel de colier colorat, care se asorteaza la orice costa doar 12 lei, in perioada reducerilor si il poti achizitiona de aici!

blugi

 

Blugii nu se demodeaza niciodata si pot fi purtati, in functie de combinatia vestimentara, atat sport, cat si elegant. In aceasta perioada, poti gasi o pereche de blugi la un pret promotional de numai 59,90 lei si ii poti cumpara de aici!

 

pantofi

Pentru a completa tinuta putem alege o pereche de pantofi la reducere, care costa 75,90 lei si pot fi cumparati de aici!

Sau putem opta pentru o pereche de ghete, care ne vor fi de mare folos mai ales daca afara ploua. Ele costa doar 69,90 de lei si pot fi cumparate de aici!

ghete

 

Vom trage linie si constatam ca am cheltuit 293,5 lei si avem 6 articole vestimentare noi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top