Connect with us

Revistateo.ro

TV

Puterea dragostei: Mădălin riscă descalificarea din reality-show

Situație tensionată la Kanal D în show-ul prezentat de Andreea Mantea, „Puterea dragostei”. Unul dintre concurenți riscă descalificarea pentru că ar fi încălcat regulamentul.

„Nu ştiu dacă ştiţi în totalitate regulile. Nu cred că le cunoaşteţi toţi. Ai ştiut de la început că este o emisiune reală. 100% reală. Ai ştiut ce ai de făcut şi în ce emisiune eşti. Sunt injurii pe care le-ai adus staffului. Chiar dacă în mare parte sunt turci, au translatori în jurul lor. Cum ai cerut pastilă, ai cerut şi alcool? Ai o problemă şi cu băutura?

Există nişte penalizări. La trei cartonaşe galbene eşti descalificat, iar telespectatorii nu te mai pot salva. Este valabil pentru toată lumea. Mădălin, astăzi primeşti un cartonaş galben”, a spus Andreea Mantea la Puterea Dragostei.

„Consider că a fost o reacţie urâtă, greşită, a fost o scăpare. Nu a fost chiar o înjurătură. Mă simţeam rău, am citit de câteva ori. Cu alcoolul a fost o glumă. Nu m-am supărat că nu mi s-a dat. Îmi cer scuze tuturor. O fac aici de faţă cu toată lumea.

Îmi cer scuze şi ţie, Andreea. Şi faţă de Vio îmi cer scuze. Puteam să fiu descalificat şi riscam să plec”, a declarat Mădălin.

„Mădălin a primit cartonaşul pentru că merită. Dacă şi-a cerut scuze cu adevărat, îl respect, dar dacă nu…”, a spus Adrian.

CITEȘTE ȘI: De ce a fost ținută secretă, timp de cinci ani, starea lui Michael Schumacher

Rafaela de la Exatlon își caută marea iubire la „Puterea dragostei”

Mihaela Rădulescu, glume la prima oră cu Dani Oțil, în direct

Kim Kardashian: „Eram drogată cu ecstasy când m-am măritat”

Cum a slăbit Adriana Antoni în timp record. A renunțat la un singur aliment

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top