Connect with us

Revistateo.ro

TV

Provocarea pe care i-a lansat-o Anda Adam lui Victor Slav, în direct

Anda Adam a fost aseară în platoul Wowbiz unde a vorbit, printre altele, despre experiența Exatlon. Vedeta a fost însoțită pe canapea de Andrei Stoica și Alex, fosutl războinic din Republica Dominicană.

Anda Adam și Andrei Stoica au vorbit despre transformările de la Exatlon. În 2 luni, cei doi concurenți au slăbit mai mult decât s-ar fi așteptat.

Experiența Exatlon le-a marcat complet viața și i-a făcut să vadă totul altfel. Atât Războinicii cât și Faimoșii au pierdut câteva kilograme.

Andrei a mărturisit că fetele le mai dădeau băieților din mâncarea lor pentru ca aceștia să aibă forță în probele dure pe care le dădeau.

„Mi-a fost foame 9 săptămâni. Când miza era mâncarea, ne reveneam, dar după 2-3 ore revenea senzația de foame. Fetele aveau aceleași porții de mâncare. Nici ele nu se săturau”, a mărturisit Andrei la WOWbiz.

Apoi, în spirit de glumă, Anda i-a spus lui Victor să poarte și el un tricou cu „poate băiatul”, având în vedere că ea are deja unul pe care scrie „poate fata”.

Anda a mărturisit că a scos o colecție cu astfel de tricouri și l-a îndemnat pe Victor Slav să poarte și el unul. Cei doi au zâmbit după această fază.

CITESTE SI: Decizia pe care a luat-o Andrei Stoica după ce a plecat de la Exatlon

Anda Adam, despre ce nu se filmează la Exatlon

Anda Adam a dezvăluit câteva lucruri nebănuite despre experiența trăită în Republica Dominicană, la Exatlon. Vedeta a spus lucruri pe care telespectatorii nu le-au știut până în ziua de azi.

„La doua zile dupa ce am ajuns la Exatlon am mancat orez fiert și linte. E binevenit. Sper să mă recuperez cat mai bine. Da, ma uit, fug de unde am treabă și ma uit la emisiune ca sa nu ratez emisiunea.

Mă consum foarte tare pentru ca stiu ce inseamna sa pierzi un game. Cred că in finala vor ajunge Giani Kiriţă, dar și Diana Belbiță are mari sanse să ajunga”, a spus Anda Adam la televizor.

„Mi-e dor de ei, îmi pare rău ca i-am lasat singuri acolo, că nu am putut să fiu alături de ei, pentru că o prietenie adevărată e atunci cand treci și prin lucruri grele, nu doar cand te distrezi. Să rămâna uniţi, pentru că asta e important.

Alina și Mariana au plâns când am plecat. Au fost singurele care au venit la mine și m-au imbratisat. Cei de acolo ne-au despartit imediat. Nu avem voie sa facem asta! Ele sunt singurele din echipa Razboinicilor care m-au îmbrățisat”, a mai spus Anda.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top