Connect with us

Revistateo.ro

Mancaruri

Prepară o mămăligă pe placul tuturor, în doar trei minute

Prepară o mămăligă pe placul tuturor, în doar trei minute. Cu toții știm că mămăliga necesită destul de multă atenție, iar bunica ne arăta că dacă nu o lăsăm pe foc cel puțin o jumătate de oră, aceasta nu va avea gust bun, iar mălaiul va fi tare. Vremurile moderne ne pun însă la curent cu invovațiile culinare, care păstreaă în același timp gustul autentic.

Un exemplu elocvent îl constituie și mălaiul pentru mămăligă de la Panzani, care ne asigură că preparatul nelipsit de pe mesele în familie va fi gata în doar trei minute. Și pentru că o friptură sau o ciulama merg de minune cu o mămăliguță, am fost printre cei care au testat noul produs. Grație faptului că este prefiert la aburi, mălaiul de față, care nu conţine alte ingrediente sau aditivi, scurtează considerabil durata de fierbere a acestuia, iar musafirii noștri pot savura o mămăliguță cu adevărat autentică.

Astfel, cu mălaiul de la Panzani am reușit să pregătim mămăliga în doar 3 minute, fără prea mult efort, oale afumate și invitați care așteptau minute bune pentru a aduce pe masă felul care să completeze meniul nostru. Cu toții au apreciat rezultatul muncii noastre „titanice” și ne-au întrebat cum de am reușit să pregătim o mămăliguță fără cocoloașe, într-un timp atât de scurt.

Până și friptura a pierdut titlul de vedeta mesei, în detrimentul mămăligii făcute cu mălaiul de 3 minute. Cum se prepară? Simplu:

Puneți la fiert un litru de apă sau lapte (unele persoane fac mămăliga cu lapte), după care adăugați puțină sare. Când va începe să fiarbă, puteți pune mălaiul pentru mămăligă Panzani (aproximativ 250 de grame), în timp ce amestecați. După doar trei minute mămăliga noastră este gata, iar pentru un aspect inedit, puteți să o serviți pe un blat de lemn, alături de felul de mâncare preferat.

Poftă bună la Panzani!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Mancaruri

To Top