Connect with us

Revistateo.ro

Planeta Venus, la elongație maximă pe 3 iunie. Cum sunt afectate zodiile

Horoscop

Planeta Venus, la elongație maximă pe 3 iunie. Cum sunt afectate zodiile

Planeta Venus se va afla la elongație maximă pe data de 3 iunie. Asta înseamnă că zodiile vor fi supuse din nou unor examene vitale bunei desfășurări a activității fiecăreia.

Atunci când o planetă se află la elongație maximă estică înseamnă că este extrem de vizibilă la apusul Soarelui. Iată care sunt zodiile avantajate și cele dezavantajate de fenomenul din 3 iunie.

Planeta Venus, la elongație maximă. Care sunt efectele?

ZODIILE AVANTAJATE

Balanța și Taurul sunt cele mai avantajate zodii, căci ele sunt guvernate de această planetă. Cei doi nativi au șansa să se redescopere pe ei înșiși și să pluseze acolo unde existau sincope în relațiile cu ceilalți, chiar și în cele amoroase.

Tot avantajate sunt și zodiile Capricorn și Vărsător, care prind mai mult curaj și mai multă încredere în forțele proprii. Au oportunitatea să declanșeze o schimbare fundamentală în viețile lor și în destinele celorlalți. Capricornul devine extrem de înțelept, iar Vărsătorul va acționa cu precauție.

Pe lista zodiilor avantajate se numără și nativul Gemeni și Săgetătorul. Aceștia vor avea de câștigat pe toate planurile.

ZODIILE DEZAVANTAJATE

La polul opus se numără Berbecul, Racul, Leul, Fecioara, Scorpionul și nativul Pești. Berbecul se va împiedica de propriile preconcepții despre lumea înconjurătoare, iar Leul va fi dezamăgit de oamenii din jurul său.

CITEȘTE ȘI: Previziuni karmice 29 mai – 4 iunie 2017

CITEȘTE ȘI: Horoscop Minerva săptămâna – 28 mai – 3 iunie

Fecioara și Scorpionul trebuie să fie mai prudenți în declarațiile publice, iar cel născut în zodia Pești trebuie să dea dovadă de compasiune. Racul devine extrem de sensibil și riscă o despărțire furtunoasă din cauza infidelității.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top