Connect with us

Revistateo.ro

vinete

Retete internationale

Parmigiana di melanzane (Duda de vinete)

Parmigiana di melanzane (Duda de vinete)

Ingrediente

3 vinete
800 g de pulpa de rosii
1 ceapa
300 g mozzarella
100g de parmezan ras
Sare
Ulei de masline
1 legatura de busuioc

Mod de preparare

Se taie vinetele felii, se sareaza si se lasa la scurs cam 10 minute, pentru a inlatura gustul amar.

Se face un sos de rosii cu ceapa si busuioc, se taie mozzarella felii subtiri. Se compune intr-o forma preparatul in felul urmator: se pune la baza unpic de sos de rosii, apoi vinete, peste sos de rosii, mozzarella, parmezan si vinete., asa pana la ultimul strat.

Pe ultimult strat punem sos de rosii si un pic de mozzarella (rasa).
Se preincalzeste cuptorul la 160 de grade si se tine preparatul cam 20 de minute.
Se serveste cald.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Retete internationale

To Top