Connect with us

Revistateo.ro

Mistic

Parapsihologul care a fost aproape de Gabriel Cotabiță în momentele grele, despre vrăji și energii negative

Despre parapsihologul Romulus Popescu se spune că are puteri nebănuite asupra oamenilor. Omul despre care s-a zis că a fost aproape de Gabriel Cotabiță când era în comă, ba chiar că l-ar fi trezit din moarte clinică, a vorbit despre lupta dintre bine și rău și despre provocările cu care ne confruntăm fiecare dintre noi, zi de zi.

„Totul în Univers e energie. Materia nu există! Energia se transmite prin puterea gândului”, a spus Romulus Popescu. Potrivit lui, e foarte greu să ne ferim de rău, scrie antena3.ro.

„Toată viață luptăm împotriva a ceea ce ni se face rău. Aceste lupte sunt duse cu ajutorul Bisericii, cu ajutorul unor persoane care au capacitățiile de a anula aceste energii(…). Luptăm, nu putem face altceva(…). Atunci când credem că ceva ne face rău, există ceva ce poate anula răul”, a informat parapsihologul.

„În momentul în care cineva din zona malefică transmite enegii, ele se pot materializa. Am avut cazuri. (…) Energiile negative se pot transforma în materie. Să avem grijă ce gândim! La nivel malefic sau benefic, acel gând invocă energii puternice”, a spus Romulus Popescu, sâmbătă seară, la emisiunea „Voi cu Voicu”.

CITESTE SI: Parapsihologul Alina Albert are o profeție șocantă despre români: „Bucureștiul va fi…”

Parapsihologul susține că ne putem îmbolnăvi din cauza gândurilor negative. Romulus Popescu este cunoscut datorită terapiei de a vindeca boli de la distanță.

Bioenergoterapeutul Viorel Pop a dezvăluit cea mai ascunsă CAUZĂ a cancerului: “Blochează ficatul!”

Bioenergoterapeutul Viorel Pop a vorbit despre cancer, cea mai cumplită boală a acestui secol. El a dezvăluit și unele cauze neașteptate ale acestei maladii.

„Aceste afecțiuni, boli, nu au venit din senin”, a spus Viorel Pop la Antena 3. Acesta mai susține că ele au apărut ca urmare a tuturor furiilor și judecăților care ne-au acaparat viața.

”De exemplu, oboseala, nervii și stresul blochează ficatul”, a spus Pop.

Recomandarea bioenergoterapeutul Viorel Pop este aceea să încercăm să ne rezolvăm problemele, să iertăm și „să-l luăm pe Dumnezeu în brațe”, nu să ne compătimim.

Peste un milion de români au fost diagnosticaţi cu o formă sau alta de cancer, iar alte patru milioane de persoane au avut cel puţin un membru al familiei diagnosticat cu această boală, potrivit unui studiu naţional despre impactul pe care îl are această maladie asupra societăţii româneşti, publicat anul trecut.

Viorel Pop, omul care a prevăzut furtunile din vest încă din iulie, are noi vești proaste pentru români

”Vor fi furtuni mari, pentru că în România au început să apară fenomene de deșertizare din cauza defrișărilor. Natura își ia inapoi tot ce e al ei. Noi distrugem. Suntem singurii pe această planetă care distrugem”, a spus bioenergeticianul.

„Nu o să vină un cutremur devastator prea curând. Vor fi mai multe cutremure și e normal, plăcile tectonice se mișcă, se crează energii. Eu nu văd să fie unul devastator. Văd însă că lumea este în depresie. Am uitat să ne iubim pe noi”, a declarat Viorel Pop pentru ziarul Click.

Cât despre pericolul nuclear din Coreea de Nord, Pop susține: ”Kim este ca un copil, iar la momentul de față, el și Donald Trump vor să ne arate care este mai viteaz.

Ochii noștri trebuie să se îndrepte spre rus și spre chinez, pentru că ei sunt de fapt cheia. Important este că nu văd conflicte, nu va fi folosită arma nucleară, nimeni nu se joacă cu focul, deși Coreea de Nord va mai face încă două experimente”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Mistic

To Top