Aperitive
Pachetele de carne de porc cu sunca afumata cu miros de salvie si „crudite” de legume
300 g pulpa de porc
o legatura salvie
sare, piper
ulei de masline
100ml vin alb
6-8 felii de sunca afumata
un morcov
un zuchinni
un castravete
un ardei rosu
un ardei verde
un ardei galben
2 fire usturoi
o lamaie
Se taie carnea in 4 cilindre mici . Se trag la tigaie cu ulei de masline aromatizat cu salvie, sare, piper si se stinge cu vin alb. Se scot din tigaie , se invelesc bucatele de carne in sunca afumata , se invelesc in folie transparenta si se pun in cuptor la 70 de grade aproximativ 2 ore . Se scoate din cuptor si se trag 3 minute in aceeasi tigaie in care s-au facut la inceput , astfel incat sunca sa devina crocanta .
Se taie toate legumele fasii subtiri cu un aparat de curatat cartofi , se condimenteaza cu sare, piper , lamaie . Peste se pun pachetele de porc .