Connect with us

Revistateo.ro

Pachetele de carne de porc cu sunca afumata cu miros de salvie si "crudite" de legume

Aperitive

Pachetele de carne de porc cu sunca afumata cu miros de salvie si „crudite” de legume

300 g pulpa de porc
o legatura salvie
sare, piper
ulei de masline
100ml vin alb
6-8 felii de sunca afumata
un morcov
un zuchinni
un castravete
un ardei rosu
un ardei verde
un ardei galben
2 fire usturoi
o lamaie

Se taie carnea in 4 cilindre mici . Se trag la tigaie cu ulei de masline aromatizat cu salvie, sare, piper si se stinge cu vin alb. Se scot din tigaie , se invelesc bucatele de carne in sunca afumata , se invelesc in folie transparenta si se pun in cuptor la 70 de grade aproximativ 2 ore . Se scoate din cuptor si se trag 3 minute in aceeasi tigaie in care s-au facut la inceput , astfel incat sunca sa devina crocanta .
Se taie toate legumele fasii subtiri cu un aparat de curatat cartofi , se condimenteaza cu sare, piper , lamaie . Peste se pun pachetele de porc .

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Aperitive

To Top