Connect with us

Revistateo.ro

Oferte eMAG la Office & Aplicatii Desktop de Black Friday 2018

Black Friday

Oferte eMAG la Office & Aplicatii Desktop de Black Friday 2018

Microsoft Office sau MS Office este un pachet de programe realizat de firma Microsoft Corporation, ce sunt insotite de o aplicatie extra suprapusa pentru accesarea unitara simpla.

Vezi AICI toate ofertele

Pachetul Microsoft Office include: Microsoft Word (editor text), Microsoft Excel (calcul tabelar, analiza si raportare), Microsoft Powerpoint (prezentari si grafice), Microsoft Acces (baze de date), Microsoft Outlook (e-mail), Microsoft Frontpage (editor de pagini web), Microsoft Photo Editor (editor foto), OneNote si Access. Exista varianta de achizitionare a pachetului complet sau doar a unor programe din acestea. Din majoritatea calculatoarelor nu lipsesc programele Word, Excel, Powerpoint si Outlook.

Achizitionarea unui pachet Office cuprinde, de regula: Versiuni complete instalate ale Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, si Access. Pentru 1 PC/Mac + 1 tableta + 1 smartphone, 1 TB extra pentru stocare online OneDrive, 60 de minute de apeluri Skype in fiecare luna pentru telefoane in 60+ tari. Acest pachet garanteaza actualizarea versiunilor pentru aplicatii si servicii imediat ce acestea sunt disponibile, fara a mai fi nevoie sa se plateasca pentru ele.

Pentru a instala un pachet Office & Aplicatii este necesar sa se respecte anumite cerinte de sistem: Windows 7 sau mai nou, 32-or 64-bit OS, 1 procesor cu SSE2 suport, 2 GB RAM, 3 GB spatiu pe disc, 1024 x 576 rezolutie ecran / MAC – Intel procesor, Mac OS X® versiunea 10.6 sau mai noua, 1 GB RAM, 2.5 GB spatiu pe disc, HFS+ format hard • 1280 x 800 rezolutie ecran.

Black Friday este o sarbatoare cu origini in Statele Unite ale Americii, care a capatat amploare si in alte tari, datorita faptului ca este o zi dedicata cumparaturilor, in care producatorii si retailerii ofera reduceri uriase la electronice, electrocasnice si produse de uz personal.

Black friday este cel mai mare eveniment de reduceri din an. Anul acesta este organizat pe 18 noiembrie 2018. VEZI AICI TOATE OFERTELE!

Vezi catalogul de oferte Black Friday 2018 eMAg pentru:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Black Friday

To Top