Connect with us

Revistateo.ro

Oferte eMAG climatizare & sisteme de incalzire Black Friday 2018

Black Friday

Oferte eMAG climatizare & sisteme de incalzire Black Friday 2018

Oferte eMAG la climatizare & sisteme de incalzire Black Friday 2018: eMAG a pregatit un catalog cu o gama variata de climatizare & sisteme de incalzire la un pret redus cu ocazia zilei de Black Friday.

Sezonul rece ne face sa ne gandim imediat la o incapere calda si primitoare, in care sa putem sa ascultam muzica, sa citim o carte sau sa ne cuibarim intr-o patura la un film.

CLICK Aici pentru a vedea catalogul de oferte eMAG de Black Friday 2018 pentru climatizare si sisteme de incalzire.

De asemenea, dupa o zi lunga de munca, nu iti doresti decat sa faci o baie lunga inainte sa te bagi in pat, iar uneori ai surpriza neplacuta sa constati ca nu ai apa calda.

Atunci este momentul in care te gandesti ca ar fi trebuit sa iti iei un boiler atunci cand era la oferta la Black Friday.

Oferte climatizare & sisteme de incalzire Black Friday 2018

Este si mai grav atunci cand vezi ca nu ai caldura si esti luat prin surprindere, pentru ca nu ai de unde sa cumperi un calorifer electric.

In cazul in care mai ai si copii, este foarte greu sa incalzesti locuinta, mai ales ca acestia sunt mult mai sensibili la schimbarile de temperatura si se imbolnavesc mai usor.
Daca nu vrei ca iarna sa te ia prin surprindere si sa ai permanent caldura si apa calda, investeste intr-un boiler electric pecare il poti instala in baie ori in bucatarie si intr-un calorifer sau radiator electric.

Pretul porneste de la cateva zeci de lei la un radiator electric cu trei trepte de putere, iar preturile sunt pentru toate buzunarele, in functie de nevoile tale.

In cazul boilerelor, pretul porneste de la 300 de lei si poti alege din numeroase modele.

De asemenea, de Black Friday este momentul sa iti achizitionezi si o centrala termica sau un aer conditionat, caci pe 17 noiembrie poti gasi modele la preturi foarte avantajoase.

Vezi catalogul de oferte Black Friday 2018 eMAg pentru:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Black Friday

To Top