Connect with us

Revistateo.ro

O terapie mai putin cunoscuta pentru a scapa de energiile negative si durerile fizice

Sanatate

O terapie mai putin cunoscuta pentru a scapa de energiile negative si durerile fizice

Terapia craniosacrala este de-a dreptul… sacra! Aceasta vindeca afectiunile coloanei vertebrale si durerile musculare precum si durerile de cap repetate despre care nu stii cum sa le imblanzesti.

Dar aceasta terapie este mai mult decat vindecarea fizica a unor dureri. Este vorba despre eliberarea de energiile negative, este si o terapie emotionala. Energiile rele acumulate de pacienti se pot descarca prin descarcare somatoemotionala, tratamentul terapeutic fiind personalizat in functie de datele si de gandurile negre acumulate de fiecare individ.

Momentele de stres, de cotitura, de nerabdare, de esecuri, sunt cele care aduna din plin astfel de stari negative. Terapia craniosacrala ajuta la eliberarea zonelor negative usurand sufleteste omul si redand libertate corpului, pe care o merita.

Terapia se adreseaza tuturor, de la bebelusi la bunici. O sedinta de terapie craniosacrala se desfasoara astfel: Pacientul se imbraca cat mai lejer (fara curele sau haine stramte) Pacientul se aseaza pe spate si ii este masat capul cu miscar blande, presiuni mici si delicate in punctele cheie. O astfel de sedinta dureaza minimum 20 de minute, dar difera de la pacient la pacient.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top