Connect with us

Revistateo.ro

Viata

O bătrânică de 96 de ani a fost pentru întâia dată la medic. Ce au descoperit doctorii

În timp ce vedem tot mai multe cazuri de copii care au cancer și leucemie, în timp ce ne dăm de capul morții când nu reușim să ne rezolvăm problemele de sănătate, există oameni care au știut să fenteze bolile și necazurile.

Cazul Leonora Saiu a impresionat lumea medicală

Este și cazul Leonorei Saiu din județul Bacău, o bătrânică simpatică de doar 96 de ani care spune că nu a mers niciodată la doctor la spital.

Mai mult, a ajuns la dispensar la 96 de ani, căci până la această vârstă se trata singură, cu remediile pe care le-a învățat de la părinții și bunicii ei.

Femeia a avut toată viața o sănătate de fier, fiind una dintre persoanele longevive care a știut cum să trăiască.

Atunci când răcea, femeia lua câte o aspirină sau își făcea ceaiuri din plantele pe care le avea la îndemână, ea trăind la țară.

Femeia a ajuns într-un final la spital din cauza problemelor cu vederea și a fost nevoită să fie supusă unei intervenții chirurgicale la Spitalul de Oftalmologie pentru cataractă.

Nora femeii a observat că nu mai vede chiar la înmormântarea fiului ei, pe care cu durere l-a condus pe ultimul drum.

„Cât a stat mort patru zile în casă, ea se urca la el în casă şi nu l-a văzut. Că nu vedea. Mergea şi-l pipăia de la picioare până la cap, ea nu l-a văzut”, a povestit nora batranei, potrivit Telem.

Bătrâna a trecut cu bine de operația la care au supus-o medicii astfel încât acum vede și se bucură de ultimii ei ani de existență în această lume.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Viata

To Top