Connect with us

Revistateo.ro

Nodurile nordice părăsesc axa FecioarăPești și intră pe axa LeuVărsător

Horoscop

Nodurile lunare părăsesc axa Fecioară/Pești și intră pe axa Leu/Vărsător

Nodurile lunare sunt niște puncte care se mișcă în sensul acelor de ceasornic. Până astăzi, 28 aprilie, aceste puncte care afectează hărțile natale ale zodiilor au fost pe axa Fecioară/Pești. De astăzi, nodurile lunare intră pe axa Leu/Vărsător.

Nodurile lunare părăsesc axa Fecioară/Pești

Când vorbim despre efectele nodurilor lunare trebuie să ne așteptăm la lucruri bune. Cele mai avantajate zodii, cele care vor obține tot ce își doresc în următoarea perioadă vor fi Leul și Vărsătorul.

În astrologie, Luna guvernează sentimentele noastre, trăirile puternice, reacțiile iraționale, involuntare, eșecurile și tensiunea. Nodurile nordice creează contextul perfect pentru relansare, pentru renașterea din propria cenușă.

ZODII AVANTAJATE DE MUTAREA ASTROLOGICĂ A MOMENTULUI:

Leul, Vărsătorul, Berbecul, Balanța, Taurul și nativul Gemeni au toate șansele să primească tot ceea ce merită, ceea ce și-au dorit. Urmează câteva sătpămâni în care vor realiza importanța lor în viețile celorlalți, fie că e vorba de relațiile interpersonale sau de cele de la muncă.

CITEȘTE ȘI: Horoscop mayas primavara 2017

CITEȘTE ȘI: Top 4 zodii care gasesc fericirea in 2017

ZODII DEZAVANTAJATE DE MUTAREA ASTROLOGICĂ A MOMENTULUI:

Fecioara, nativul Pești, Capricornul, Scorpionul, Săgetătorul și Racul vor traversa o perioada ceva mai tulbure. Nu se vor simți în apele lor și vor căuta justiție peste tot. Fecioara și nativul Pești, de pildă, pot face schimbări colosale în viața lor sentimentală, iar Capricornul se va trezi la realitatea dură după ce se va lovi cu capul de prag. Același lucru se poate spune și despre soarta nativului Rac, din ce în ce mai sensibil.

1 Comment

1 Comment

  1. eu

    2017-04-28T11:51:25+03:00 at 2017-04-28T11:51:25+03:00

    Nodurile Lunare nu inseamna ceva bun. Iata ce scriu adevaratii astrologi pt Fecioara despre iesirea nodului nord de pe axa fecioara/pesti:”… iar Nodurile Lunare („Sensul Vieții și Pedeapsa în Viață”) vor părăsi axa Fecioară/Pești și vor începe să evolueze, până în noiembrie 2018, pe axa Leu/Vărsător, eliberându-i astfel pe nativi de povara Nodului Nord care i-a pus la încercare din 10 octombrie 2015 până în prezent….”.
    Deci nodurile lunare au fost o povara pt fecioare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top