Connect with us

Revistateo.ro

Viata

A născut actrița Diana Cavallioti

Actrița Diana Cavallioti a născut! Cunoscuta artistă care a jucat în filmul „Ana, mon amour” a adus pe lume o fetiță despre care spune că ”sigur va fi cântăreață”.

Actrița a născut chiar de Mărțișor, pe 1 Martie, acesta fiind cel mai frumos cadou pe care l-a putut primi cu ocazia sosirii primăverii.

„Am născut aseară o fetiță sănătoasă și nervoasă care a trezit tot spitalul. Cred că va fi cântăreață. Ne vom întoarce împreună la TVR 2 pentru filmări”, a spus gazda emisiunii „Gala umorului”, informează Libertatea.

„Un super mărțișor. Mă bucur să fiu din nou nominalizată”, a adăugat Diana Cavallioti.

„Ana, mon amour” este un film românesc din 2017 regizat de Călin Peter Netzer, adaptare cinematografică după romanul „Luminița, mon amour” de Cezar Paul-Bădescu. Rolurile principale sunt interpretate de actorii Diana Cavallioti și Mircea Postelnicu.

CITEȘTE ȘI: O bătrânică de 96 de ani a fost pentru întâia dată la medic. Ce au descoperit doctorii

Filmul „Ana, mon amour” a schimbat-o pe actriță

„Mi-am readus viața personală și am reevaluat-o și pus-o sub scanner în momentul în care filmam. Cu ajutorul filmului mi-am disecat şi mai profund toate problemele.

Am avut nevoie să fac asta tocmai pentru a putea sa îmbin, să încheg cumva personajul Ana”, a declarat pentru okmagazine.ro.

Despre experiența de la Berlinală

1A fost un tur de forţă, pe parcursul căruia m-am bucurat de fiecare secundă, de spectatorii care s-au îndrăgostit de film, de jurnaliştii curioşi să ne afle secretele şi, la final, de un Urs De Argint, meritat pe deplin de Dana Bunescu, monteurul filmului nostru.

Am trăit totul intens, rapid, nici nu am avut timp să-mi dau seama ce lucru minunat mi se întâmplă. Voi păstra mereu în suflet o amintire specială şi dragă – aplauzele cu care am fost primiţi după premiera filmului”, a declarat vedeta pentru același site.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Viata

To Top