Connect with us

Revistateo.ro

Mistic

Motivul pentru care lucrurile merg prost în ultima perioadă. În ce zonă cosmică ne aflăm

În continuare planeta noastră se află, din punct de vedere ezoteric, în cea de-a 13-a zonă cosmică, o zonă ostilă care ne poate oferi explicații la evenimentele nefericite din ultimii 3 ani.

Lumea evoluează. Dar cum?

Conform celor mai reputați clarvăzători și specialiști în fenomene ezoterice, totul se va curăța, totul se va clarifica, însă această curățare va dura o perioadă.

Pentru ca lucrurile să se așeze, e nevoie să trecem prin momente complicate. Loviturile pe care le primim de la viață își au propriul rost, căci vorba aceea, nimic nu e întâmplător.

Se spune că ignoranța va dispărea și oamenii vor scăpa de sclavie, însă pentru trezirea colectivă e nevoie de niște experiențe care să ne lase urme adânci, să ne învețe să nu mai facem anumite greșeli.

Sistemul nostru solar se află acum într-o regiune a Cosmosului în care o veche constelație a fost distruță. Rămășițele ei sunt periculoase și asta se vede deoarece energiile pe care le resimțim în ultima vreme vin de acolo.

CITEȘTE ȘI: Mihai Voropchievici avertizează. Racilor li se pregătește ceva până la final de săptămână

Nu ai observat că în ultima vreme oamenii sunt tot mai răi, tot mai debusolați? Ai simțit vreodată că faci parte dintr-o lume pe care nu o înțelegi?

Aceasta ar putea fi una din explicațiile, iar aceste senzații vor dura poate chiar și ani de zile de acum încolo, până depășim această zonă a Universului.

Se spune că se vor tria lucrurile, iar cei care vor refuza să se supună noii ordini mondiale vor avea de suferit: ori vor fi izolați, ori vor crea propriul lor sistem de gândire și desfășurare care însă nu va dura mult.

Așadar, vom asista în continuare la schimbări fundamentale, la situații pe care nu avem cum să le înțelegem de la prima vedere, dar care își vor pune amprenta asupra noastră pe termen lung.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Mistic

To Top