Connect with us

Revistateo.ro

TV

Mirela de la „Insula iubirii” vrea la altar

Mirela de la „Insula iubirii” e complet schimbată, iar îmbunătățirile vizibile le dau de gândit urmăritorilor ei: să fi găsit dragostea în sfârșit? Or fi fluturii din stomac de vină pentru felul în care arată vedeta de reality – show?

Plănuiește Mirela o nuntă cu Gojman sau rămâne cum au stabilit, adică nu mai au nicio relație? O fană a întrebat și Mirela a dat un răspuns ferm.

„Cică s-au căsătorit Mirela cu Gojman”, a scris o fană. „Aflu lucruri noi despre mine. Sunt foarte fericită. Vă mulţumesc frumos de grijă şi atenţie. Mulţi nu aţi greşit. Chiar vrea să mă căsătoresc, dar aţi greşit mirele”, a spus Mirela de la „Insula Iubirii”.

Mirela a slăbit mult de când a părăsit Insula: Ce dietă a ținut

Mirela a povestit că pe parcursul competiţiei avea 72 de kilograme. Mulţi spuneau că este grasă, mulţi că are o greutate bună la întâlţimea ei, alţii că este cam rotunjoară. Ea s-a ambiţionat şi a luat decizia de a slăbi. Așa că a decis să facă o schimbare în viaţa sa şi în trei luni a dat jos 20 de kilograme. Iată cum a reuşit.

„M-am tot gândit la voi, cele, care mi-ați scris într-un număr atât de mare, în care mi-ați solicitat dieta mea minune.

Dieta mea minune o pot numi dietă pe baza de urgenț..și e unică, pentru că este rapidă și sănătoasă. Da, așa este în timpul fimarilor de la #insulaiubirii4# aveam 72 de kg, nu eram grasă după gustul unora, eram pufoasă și cu aspect de față,, țeapănă”.

Acum era momentul să fac o schimbare în viață mea, și utilizând această „dietă miraculoasă” am reușit că în 3 luni să ajung la 52 kg și un aspect fizic mai tânăr iar psihicul pe măsură”, a scris Mirela în mediul online.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top