Connect with us

Revistateo.ro

TV

Mirela de la „Insula iubirii”, refuzată de iubitul său: „Nu sunt falsă…”

Mirela de la „Insula iubirii” a surprins pe toată lumea în emisiunea de duminică seara, atunci când i-a declarat lui Ionuț, bărbatul care a înșelat-o cu ispita Nicoleta.

Săptămâna trecută, Mirela l-a sărutat pe Mircea și i-a declarat acestuia iubirea, spunându-i că abia așteaptă să se vadă în România pentru a vedea dacă ar putea exista o relație romantică între ei.

Ionuț i-a refuzat iubirea și a acceptat rolul de inspită în sezonul al cincilea. De asemenea, și Mircea a ales să aibă rol de ispită pentru a doua oară.

Însă revederea cu Ionuț a făcut-o pe Mirela să își aducă aminte de toate momentele frumoase pe care cei doi le-au avut. Concurenta a decis să explice ce s-a întâmplat cu adevărat.

„După o noapte în care am citit şi m-am lăsat afectată de cuvintele unora dintre voi, am decis să clarific niste lucruri cu voi. Eu când am spus că atunci când iubesc un om îl iubesc cu toată fiinţa mea, aşa este. Nu, nu am vrut să îi întorc cuvintele lui Ionuţ la bonfire, pentru că aşa sunt eu, nu îmi place să mă cert, mai ales cand o tara intreaga va vedea imaginile.

Si nu, nu am putut şterge relaţia mea cu Ionuţ în câteva minute, pentru că la mijloc au fost sentimente puternice, cel puţin din partea mea. Am zis că voi fi mai puternică, că voi fi o altă Mirela, dar nu s-a întâmplat peste noapte. A fost un proces natural, în care sentimentele mele au avut nevoie de timp să se adapteze noului curs.

Da, puteam să mă folosesc de Mircea să trec peste mai uşor, dar nu aşa sunt eu. Nu sunt falsă şi niciodată nu voi fi. Ce aţi văzut aseară aţi văzut-o pe Mirela la începutul schimbării ei, aţi vazut o Mirela care încă era confuză de lucrurile ce i s-au întâmplat.

Încercaţi să treceţi fiecare acţiune a mea prin filtrul vostru propriu, voi cât de repede aţi fi trecut peste o relaţie în care aţi iubit din tot sufletul, chiar dacă aţi fost răniţi?”, a scris Mirela Baniaş pe reţelele de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top