Connect with us

Revistateo.ro

TV

Mircea de la „Insula iubirii” îi ia apărarea Mirelei, după ce aceasta a vrut să se întoarcă la iubitul său, Ionuț

După ce Mirela de la „Insula iubirii” a decis să mai acorde o șansă relației sale cu Ionuț Gojman, telespectatorii au fost revoltați de faptul că aceasta l-a dat uitării pe Mircea, pe cel căruia i-a declarat iubirea sa.

Încurcate sunt căile dragostei, iar Mirela a reușit să surprindă pe toată lumea cu gesturile sale. La o zi după ce i-a spus ispitei Mircea că s-a îndrăgostit de el, concurenta și-a revăzut iubitul și l-a rugat să mai fie împreună. Acesta a refuzat-o, alegând să fie ispită în următorul sezon al emisiunii.

Mirela a fost aspru criticată pentru că l-a lăsat pe Mircea, cel care i-a demonstrat că poate avea încredere în el și că are sentimente puternice pentru ea. Ispita a decis să îi ia partea Mirelei, uimind pe toată lumea cu gestul său.

Citește și: Mirela de la Insula Iubirii a răspuns la întrebarea pusă de toți legată de ispita Mircea

Mircea, înțelegător în legătură cu comportamentul Mirelei

Mircea a scris pe o rețea de socializare că totul a fost urmarea unui moment de slăbiciune și că este mândru de femeia care a devenit Mirela în ultimele luni.

„Dragilor, încercaţi să întelegeţi o persoană care a trecut prin multe în viaţa ei. Nu o judecaţi pentru un moment de slăbiciune. De multe ori în viaţă e greu să faci alegerea corectă şi te legi în continuare de trecut.

Schimbarea, în bine sau în rău, a oricăruia dintre noi, nu vine într-o singură zi. Ai nevoie de timp şi timpul şi voinţa ta vor modela o nouă făptură. A greşi, a avea frică, a te lega de trecut, face paret din nou.

Judecaţi un om pentru ceea ce este în prezent, nu pentru trecutul lui. Criticaţi voinţa de a se schimba şi de a deveni o persoană mai bună decât în trecut. A suferit, a luptat, a avut ambiţie să se schimbe, a devenit ceea ce este astăzi. Lăsând de o parte rolul meu de ispită, ca om îţi spun bravo, Mirela, felicitările mele pentru omul care ai devenit”, a scris Mircea pe Facebook, ispita de la „Insula Iubirii”.

Și Mirela a încercat să se apere în fața fanilor și le-a spus că nu este falsă. Citește mai mult aici despre declarațiile sale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top