Connect with us

Revistateo.ro

Minerva

Horoscop

MINERVA: „Conjucția planetei Venus cu Jupiter ADUCE BANI pentru 4 zodii!” 2 nativi vor avea însă mari PROBLEME în CUPLU

Astrologul Minerva ne-a vorbit despre cum sunt afectate zodiile de conjucția lui Venus cu Jupiter. Dacă unii nativi vor avea parte de multe beneficii, în special materiale, alții se pot lovi de probleme în relațiile sentimentale. 6 nativi sunt cei mai vizati în perioada următoare, mai precis începând cu data de 13 noiembrie când are loc acest fenomen astrologic.

Conjuncția Mercur – Venus – Generalități

Mai jos puteți citi cum afectează conjucția Venus-Jupiter fiecare zodie!

În primul rând, nu este o conjuncție foarte rară, 60% din populația lumii o are chiar în tema natală, deoarece distanța dintre Venus și Mercur nu este mai mare de 72 de grade și astfel cele două plante sunt de multe ori în conjuncție.
Să gândim altfel, ce semnifică întâlnirea celor două planete, Mercur – comunicarea și Venus – atracția și erotismul. Unde ar putea duce?

Când sunt împreună vom avea grijă să păstrăm echilibrul în relație prin comunicare, nu vom jigni pe nimeni, nu vom fi părtinitori și nici nu vom lua o decizie fără să analizăm atent părțile aflate în conflict.

În general nu suntem ostili sau argumentativi dar suntem mereu dispuși să le permitem celorlalți să în cerce să ne convingă de poziția lor înainte de a ne exprima propria idee, și asta pentru ca ne place să le dăm tuturor avantajul dubiului.

Ne exprimăm cu un farmec natural care ne face buni oratori în public și vom avea mai multă aplecare spre scris și spre aprecierea artei.

Când stăpâni Caselor a 2-a și a 3-a sunt în conjuncție aduc o capacitate naturală de a transforma ideile în bani și, de obicei, putem intra în asocierei nebănuite, în condițiile în care viitorii parteneri respectă echilibrul nostru interior și judecata noastră.

Mercur înseamnă frumusețea extrem și este întotdeauna jovial. Venus reprezintă soțul sau soția. Altfel spus, această conjuncție face ca soțul sau soția să fie extrem de joviali, dacă aspectul are loc în Casa a 7-a.

Mercur răspunde și de educație și atunci când o întâlnește pe Venus oferă avantajele unei educații dobândite într-o școală particulară sau o instituție de profil cum ar fi de exemplu, calculatoare, actorie, creație vestimentară sau de bunuri de menaj.

Venus reprezintă și prețul, își lasă amprenta asupra mercurialului – europ s-a apreciat cu o anumită valoare și a ajuns la 4,62; aceste informații ne-au parvenit prin Internet, adică prin comunicarea rapidă. Comunicarea rapidă mai poate fi reprezentată și de cea prin satelit, prin radio etc.

Această conjuncție va oferi abilități de comunicare eficiente, o calitate absolut necesară pentru o persoană care lucrează în relații publice, și are maniere plăcute, calitate importantă a lui Venus.

Conjuncția Venus și Mercur va exacerba instinctul sportivilor de performanță – tenis, golf, polo, iachting, gimnastică ș.a.

Venus fiind un semn sexual va face apel la decență prin asociere cu Mercur care, la un momentdat înduce, într-o oarecare măsură, impotența.

Dacă Venus sau Mercur sunt stăpânii Casei a 10-a, atunci câștigul va fi de pe urma scrisului, divertismentului, diferite forme de artă, ca reprezentanți medicali, afaceri în domeniul educațional sau comunicare.

Acum este sugerat un parteneriat de afaceri cu unchiul din partea mamei.

Sunt avantajați cei care lucrează în departamente fiscale, în bănci sau contabilitate autorizată. De asemenea, cei care activează în domeniul muzicii, a dansului, proprietarii de saloane de frumusețe, producția de filme, actorie, creatorii de modă.

Din cauza caracterului hermafrodit al lui Mercur, soțul sau soția nu vor avea parte de prea multă intimitate sau afectivitate, mai ales dacă conjuncția are loc la nivelul Casei a 7-a. Cu toate acestea, acest neajuns este redus în mare măsură atunci când stăpânul Casei a 7-a se află în partea superioară a temei natale (asecensiune) sau este poziționat în semne masculine, alături de planete masculine – Jupiter sau Marte, de exemplu.

Se pot lega noi prietenii; posibil ca o relație să se finalizeze pentru că așa își doresc cei doi parteneri și fără scandal.

Dacă conjuncția Venus – Mercur are loc în Casa a 8-a, nativii suferă de pe urma proastei educații, sunt asociați unei profesii rău famate – prostituția, pornografia, controlul financiar sau fac parte din companii cu un renume prost.

Unii se vor bucura de confort de pe urma poziției sociale – confortul vehiculelor de stat, cazare și lux la cheltuielile guvernamentale.

Persoanele cu această conjuncție sunt fermecătoare, generoase, atractive, predispuse spre flirt. Nu sunt interesate să provoace. Venus stimulează stima de sine și Mercur simțul dreptății.

Nativii sunt romantici și uneori impulsivi. Tind să se bazeze pe puterea de atracție pentru ai aduce pe oameni langă ei, mai degrab,ă decât să îi urmărească agresiv, în special dacă această conjuncție are loc în Casa a 8-a și în Balanță.

Dacă conjuncției Mercur – Venus li se adaugă și Soarele și mai sunt și în Casa a 6-a, atunci nativii se pot confrunta că o insuficientă spermatogeneză, cu probleme renale, crize de diabet, boli oculare, iar din punct de vedere social cu pierderea locului de muncă dacă lucrează în sectorul public și chiar cu schimbări care pot merge până la cel mai înalt nivel, cum ar fi Guvernul.

Iată cum este afectată fiecare zodie de conjucția VENUS – Jupiter

Berbec

Îți vei da seama că relațiile adevărate se bazează și pe compromisuri. Astfel, vei deveni mai sensibilă și vei lua în considerare și părerea jumătății tale. Deși nu este de cele mai multe ori ușor, încearcă să porți discuțiile deschis, să fii cât mai clară și să eviți astfel neînțelegerile de la început. Dacă nu vei face acest lucru, atunci așteaptă-te și la reacții negative și discuții în contradictoriu.

Taur

Venus în conjuncție cu Jupiter îți va aduce multe momente tensionate în relația de cuplu. Astfel, vor apărea discuții în contradictoriu, care te vor face să te gândești dacă acesta este viitorul pe care ți-l dorești alături de perechea ta. Atunci când vorbiți, rar se întâmplă să o faceți pe un ton adecvat. Amândoi aveți reacții exagerate și vă enervați din orice lucru mărunt. Gândește-te bine la decizia pe care urmează să o iei și ia în considerare și părerea perechii tale.

Gemeni

Încearcă să nu îți ignori perechea în această perioadă și să îi spui tot ce ai pe inimă. Cu toții avem momente mai proaste, iar acest eveniment îți va strica cu totul dispoziția. A avea o persoană cu care să poți vorbi orice și în care să ai încredere este un dar. Profită de acest lucru!

Rac

Venus în conjuncție cu Jupiter te va ajuta să treci la o nouă etapă în relația de cuplu. Vei fi într-o dispoziție excelentă și îți vei face perechea să zâmbească în orice moment al zilei. Încearcă să te bucuri de mai multe activități relaxante împreună cu jumătatea ta în această perioadă și să profiți de această influență benefică pentru a vă întări legătura.

Citește continuarea zodiilor AICI

 

NICOLETA SVÂRLEFUS: VENUS in SCORPION (7 noiembrie- 1 decembrie 2017). Dedesubturile relatiilor afective

Nicoleta Svârlefus

 

Citește ce recomandări are Nicoleta Sârvelfus până la 1 decembrie pentru zodii cu Venus în Scorpion

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top