Connect with us

Revistateo.ro

Mistic

Minerva atenționează: Lucrurile nu vor mai sta pe roze!

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 ianuarie 2018 – GEMENI. Ca orice Gemeni, şi aceşti nativi sunt deschişi şi atrași natural către ceilalți.

Pentru că întotdeauna caută acea conexiune cu sufletul geamăn, Venus înseamnă pentru ei noroc cu carul. De asemenea, atenţie la ce spun: Luna neagră atinge sectorul comunicării, deci una vor spune, alta se va înţelege, ca să nu spun că vor fi prinşi cu mâţa în sac, adică cu minciuna.

Alege zodia ta pentru a citi horoscopul integral dând un singur click: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Versatili cum sunt însă, vor şti să iasă din încurcătură, însă cumva derutaţi că tocmai lor li s-a putut întâmpla aşa ceva.

Eu le spun că se întâmplă şi la case mai mari! La fel cum Saturn le-a influențat relațiile la nivel partenerial, le va influența şi relațiile la nivelul acestei case obligându-i pe nativii Gemeni să se împace cu subconștientul lor.

El îi va testa și va dori ca ei să recunoască ceea ce nu îi mai ajută, se dovedesc învechite şi anacronice şi să le elimine.

Gestul poate fi extrem de eliberator deoarece sunt în fața unei mari provocări! Deși nu poate exista renaștere fără moarte, Saturn ne amintește aici că echilibrul este cheia succesului.

Chiar şi afectiv lucrurile nu par să mai stea pe roze. Restanţe sentimentale, greşeli de comunicare, superficialitatea, toate vor ieşi la iveală şi vor fi taxate dacă nu vor găsi cât mai repede modalităţi să le repare.

Este posibil să aibă dificultăți cu comunicarea în relație. Știu amândoi că există sentimente, că atracţia funcţionează şi ea, dar ceva transpare din conversația lor. S-ar putea să simtă că ceva lipsește aşa că să nu pună prea multă presiune.

Să nu îşi facă griji, acest lucru va trece în câteva zile și vor redeveni ei, cei care sunt. S-ar putea să reia contactul cu vechii prieteni, să îşi facă alţii noi și să îşi dezvolte toate relațiile sociale.

Este un moment propice pentru a găsi o persoană specială, dacă sunt Gemeni singuri. Zile cu potenţial: 23 şi 24 ianuarie.

Pentru cuplurile care îşi pun pirostriile acum sunt deschise toate drumurile, condiţia este să nu lase pe nimeni să le controleze mariajul, nici pe mama, nici pe scoară.

Profesional stau încă foarte bine. Chiar dacă creativitatea ameninţa să dea semne de neinspiraţie, să lase intuiţia să vorbească pentru că oricum sunt pe drumul cel bun.

Deocamdată ceea ce au propus şi au făcut se dovedeşte a fi fiabil, aşa că pot demara şi alte proiecte pe care le au în suflet, sub rezerva să-şi dozeze atât energia cât şi suflul pentru a le duce la cap.

Zile excelente: 22, 24 şi 26 ianuarie. Dacă există lucruri pe care nu le-au spus celor dragi, prietenilor sau colegilor, se pot aștepta să aibă conversații şi mai bune şi mai rele. S-ar putea să îi irite discuțiile mai serioase.

Vor excela în proiecte independente la locul de muncă și se vor simți ca un adevărat lider. Munca și dedicarea lor vor fi răsplătite în această lună!

Financiar s-a aprins beculeţul roşu pe conturi semn că au cheltuit mai mult decât trebuia sau că a venit momentul restituirii unor datorii, iar plata acestora nu poate fi amânată.

Să plătească pentru a dormi liniştiţi, altfel nopţile le vor fi strepezite de întrebarea: de unde să fac rost de bani!? Grijă la zilele de 23 şi 25 ianuarie.

Alege zodia ta pentru a citi horoscopul integral dând un singur click: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Doamnelor, atenţie la răceli, la cistite în special, iar voi, domnilor, la odihnă, pentru că stresul vă poate da bătăi de cap la propriu, nu la figurat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Mistic

To Top