Connect with us

Revistateo.ro

TV

Mari de la „Insula iubirii iubește din nou! Prima imagine cu noul iubit

Mari de la „Insula iubirii” a plecat din Thailanda cu sufletul greu, după ce ispita de care s-a îndrăgostit nu a vrut să continue relația începută cu ea.

Nici despărțirea de Iulian nu i-a picat bine lui Mari, însă se pare că totul este acum în trecut pentru ea. Fosta concurentă iubește din nou și a decis să le împărtășească bucuria sa și prietenilor virtuali.

Mari a confirmat că iubește din nou, după ce un internaut a întrebat-o dacă există cineva în viața sa.

„Probabil se vede că radiez de fericire. Da, sunt într-o relaţie”, a spus Marinela Mavrodin, pe contul personal de Instagram.


Despre relația cu Iulian, fostul ei iubit, Mari a vorbit în cadrul unui interviu:

„Cred ca ne-a ţinut împreună dorinţa de o relaţie serioasă , ştim cu toţii că în ziua de azi este greu să mai găseşti un bărbat care să-şi dorească o relaţie serioasă o familie etc. Cu toate că eram cam mică de ani să mă gândesc la o familie, eu totuşi mă gândeam.

Probabil îmi era frică că nu o să mai găsesc un bărbat care să-şi dorească ce îmi doream eu şi pentru că nu cunoscusem tipologii diferite de bărbaţi ca să îmi pot da seama de ce am nevoie, am simţiţi atunci că el este tot ce am nevoie”.

Mari a comentat și despre ispita Cristi:

„La Cristi mi-a plăcut tot, mă simţeam foarte atrasă de el şi mă făcea să mă simt foarte bine lângă el. Cred că asta m-a şi făcut să mă îndrăgostesc de el. Mi-am pus bariere pentru că ştiam ca el NU are aceleaşi sentimente şi mi-a fost teama să nu răman singură. Cât despre el ca persoană, este un bărbat foarte matur şi sincer.

Şi abia acum am reuşit sa îmi dau seama ce tipar de bărbat îmi doresc… Am tot frecventat Bucureştiul în ultima perioada, dar nu m-am gândit niciodata la o posibila relaţie cu el, mesajul pe care l-am primit la final mi-a fost de ajuns sa îmi dau seama că nu eram persoana potrivită pentru el şi el nu era persoana potrivită pentru mine.

Eu sunt împăcată cu cele întâmplate. Eu cred că e mai bine să păstrăm doar amintirile din Thailanda, decât să stricăm asta”, a spus Mari pentru OK! Magazine.

Citește și: Mirela de la „Insula iubirii” a vorbit despre viitorul soț: „Am găsit ce căutam de ani de zile”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top