Connect with us

Revistateo.ro

Acesta este marele secret al fiecărei zodii.

Astro-FUN

Marele secret al fiecărei zodii. Ce încearcă fiecare să ascundă de toată lumea

Acestea sunt lucrurile pe care zodiile încearcă să le ascundă de restul lumii. Citește cel mai mare secret al tău, în funcție de zodie.

BERBEC – marele secret al nativilor

Ei au mereu un aer proaspăt, sunt detașați și independenți de toate lucrurile, dar sunt extrem de emoționali. De fapt, acești nativi lasă sentimentele să obțină tot ce e mai bun din aceste situații.

Drept urmare, berbecii tind să se supăre din cele mai mici motive. Cu toate acestea, niciuna dintre aceste situații nu este cunoscutp. De-a lungul anilor au reușit să ascundă această tendință de cei din jurul lor.

TAUR – marele secret al nativilor

Aparent, acești indivizi doresc să pară concentrați pe carieră și independenți din punct de vedere energetic. Cu toatce acestea, ceea ce nu vor să arate este nevoia lor profundă de aprobare socială.

CITEȘTE ȘI: Eveniment astrologic important între 13-20 noiembrie. Cum sunt afectate zodiie de conjucta lui Venus cu Jupiter

Le pasă foarte mult de ceea ce gândesc ceilalți despre ei și, ca rezultat, vor încerca întotdeauna să facă o impresie pozitivă în fața celorlalți.

GEMENI – marele secret al nativilor

Acești nativi ar putea fi în totalitate considerați sociabili, dar ei sunt singuratici în inima lor. Gemenii sunt persoane introspective, care sunt nemulțumite și urmăresc în mod constant o perfecțiune mai înaltă, datorită naturii lor nedeterminate.

Deși par să iubească aura extrovertită, acest lucru este valabil doar pentru o perioadă. În curând se simt obosiți și aleg să petreacă timpul singuri.

RAC – marele secret al nativilor

Datorită inimii lor plină de compasiune, ei vor da mereu sfaturi celor din jur, deși de cele mai multe ori nu au nicio idee despre realitatea din spatele situațiilor.

Și, exact ca doctorul care fumează, dar te sfătuiești să renunți la acest viciu, ei nu vor asculta niciodată propriul sfat. Se tem că-i pierd pe cei dragi dacă ar face asta.

Ei nu pot renunța la oameni și, de cele mai multe ori, lasă de la ei.

LEU – marele secret al nativilor

Fiind persoane mândre, nu lasă pe nimeni să afle că ei au îndoieli de sine. Ei sunt incredibil de greu de înțeles pe ei înșiși, le este frică de dezamăgirea celor pe care îi iubesc.

Ei își măsoară viața în termeni de succes și eșec și, ca rezultat al acestei atitudini alb-negru, adesea împiedică propriul lor progres.

FECIOARĂ – marele secret al nativilor

Sunt romantici fără speranță, ceea ce îi determină să își fixeze ca principal scop în viață căutarea partenerului ideal. Apărând ca oameni întemeiați în realitate, aceștia nu expun niciodată castelele de nisip pe care le construiesc în capul lor.

Pentru ei, viața va trebui să se încheie invariabil într-o formă de fericire.

BALANȚĂ – marele secret al nativilor

Balanțele sunt întotdeauna cunoscute pentru atitudinea lor de persoane care au mereu dreptate. Sunt persoane care găsesc mereu calea spre calm.

În mod ironic, este mult mai comun ca o Balanță să fie confuz și uluit în legătură cu deciziile decât celelalte semne.

Având o Balanță în preajmă întotdeauna se va vorbi mult. Problemele lor personale vor avea mult succes, deoarece trebuie să acorde multă atenție celorlalți care sunt dependenți de ei pentru sprijinul mental.

SCORPION – marele secret al nativilor

Scorpionii sunt cunoscuți ca persoanele judecătoare ale grupului. Cu toate acestea, atunci când Scorpionii se atașază, ei o fac cu adevărat. De fapt, aceasta este și trăsătura pe care o disprețuiesc cel mai mult la ei înșiși.

Atunci când se îndrăgostesc o fac la un nivel cu totul nou.

SĂGETĂTOR – marele secret al nativilor

Frica lor cea mai mare este să nu arate lumii cât de fragili sunt. Acești nativi nu sunt atât de independenți pe cât par.

Ei au o îndoială de sine, pe care nu își doresc să o arate. Cu toate acestea atunci când o fac, au un mod de a răspândi nucleul atenției persoanei din fața lor.

CAPRICORN – marele secret al nativilor

Nativii în zodia Capricorn nu vor da niciodată de înțeles că nu sunt siguri pe o situație, că sunt confuzi și neîncrezători.

Le place să fie întemeiați în realitate și să trăiască vieți simple. Dar, desigur, lucrurile nu sunt niciodată simple, iar oamenii sunt departe de ele.

VĂRSĂTOR – marele secret al nativilor

În ciuda faptului că par extrovertiți, ei sunt, de fapt, timizi, profunzi și îndrăgostiți de singurătate.

În mod evident, acești nativi par a fi centrul de divertisment pentru întregul grup social, dar este tocmai contrariul pentru ei. Ei preferă să stea singuri.

PEȘTI – marele secret al nativilor

Marea lor frică este teama de a fi singuri. Ei doresc iubirea socială mai mult decât conformitatea. Ei au nevoie de reasigurări constante de la oamenii din jurul lor că sunt iubiți și acceptați.

Odată ce nu primesc atenția pe care au avut-o odată, ei intră în panică și se întreabă dacă au făcut ceva greșit și îndoielile de sine fac restul pagubelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top