Connect with us

Revistateo.ro

TV

Mama Jaguarului de la Exatlon, aniversare tristă fără fiul ei

Mama Jaguarului de la Exatlon și-a aniversat ziua de naștere fără Ionuț, care luptă din greu în Republica Dominicană.

Femeia nu a fost lăsată singură, căci soția lui Ionuț Jaguarul a fost alături de ea. Mama Jaguarului a împlinit 60 de ani și este tare mândră de fiul ei, care a dovedit că este unul dintre cei mai buni concurenți de la Exatlon.

Jaguarul i-a transmis mamei sale un „La mulți ani” cu ochii în lacrimi, iar femeia a văzut mesajul la televizor, în timp ce îi urmărea evoluția.

CITESTE SI: Fiica lui Giani Kiriță a făcut dezvăluirea mult așteptată: „El va sta la Exatlon până la…”

Soția lui Ionuț Jaguarul a fost amenințată cu moartea recent

Soția lui Ionuț de la Exatlon a fost amenințată cu moartea de o tânără care susține că s-a îndrăgostit de bărbatul ei.

„Penibilul a atins cote maxime. Daca pana acum am primit mesaje de sustinere foarte placute si de care sunt mandra,astazi primesc mesaje mai putin placute.Asta înseamna sa fii sustinator adevarat”, a scris Nella Angheluța, notează știrilekanald.ro.

Aceasta a publicat mesajele primite pe Facebook Messenger și a spus că nu mai acceptă astfel de amenințări de la nimeni.

Fostul concurent Radu, care a participat în Echipa Războinicilor, îl vede pe Ionuț drept câștigător al acestei competiții. Acesta a spus după ce a fost eliminat că este convins că va câștiga Ștefan sau Ionuț.

„Vor urma răsturnări de situație, și mă refer nu atât cât ține de joc, cât de strategii. Nu din partea noi veniți, nu sunt suficienți de integrați, doar dacă fac puncte”, mărturisește foarte convins Radu.

Anca a fost cea mai controversată concurentă din Echipa Războinicilor, iar mama ei susține că fata ei a ieșit pentru că avea foarte mulți dușmani în competiția din Republica Dominicană.

„Ma asteptam pentru ca are multi dusmani acolo. Ea e tare de gura si acolo nu s-a putut abtine si din cauza asta nici nu a fost placuta de multi.

Dar, eu ma bucur ca a fost data afara ca imi era ca se imbolnaveste, cand o vedeam mereu asa plouata, avea mereu o figura imbufnata”, a declarat mama fostei concurente pentru wowbiz.ro.

„Nu trebuie sa pregatesc ceva special pentru Anca. Ea adora sa manance multa carne. Daca ii fac mamaliga cu carne din canistra (n.r. carne de porc pregatita si pastrata in untura), e cea mai fericita.

Chiar nu stiu cum a rezistat ea asa multa vreme acolo cu orez, pentru ca ea daca nu are carne, si in special de porc, nu simte ca se satura”, a mai declarat femeia pentru același site.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top