Connect with us

Revistateo.ro

Lup de mare/biban de mare in carpione cu salata de mere si masline

Peste si fructe de mare

Lup de mare / biban de mare in carpione cu salata de mere si masline

Lup de mare/biban de mare in carpione cu salata de mere si masline

300g file de biban de mare/lup de mare

1morcov

1 catel de usturoi

200 ml vin alb sec

200 ml otet de vin alb

2 frunze de dafine

4 frunze de menta

150 g faina

250 ml apa

Sare

Piper

Ulei de masline

Se sareaza si se pipereaza fileul de peste, se trece prin faina si se prajeste.
Intr-o oala se pune morcov, taiat rondele, usturoi, vin alb, otet,frunze dafine, menta, apa si unpic de sare. Se lasa la fiert aproximativ 10 minute. Odata prajit fileul, cand inca este cald, se acopera cu lichidul care a fiert.

Salata de mere si masline

2 mere golden

2 linguri mari de masline Kalamata, Gaeta, Taggiasche..

1 lingura de ulei de masline

Sare

Suc de lamaie

Se taie felii merei si se condimenteaza cu toate ingredientele

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Peste si fructe de mare

To Top