Connect with us

Revistateo.ro

Lună Nouă în Taur pe 26 aprilie. Cum sunt afectate zodiile

Horoscop

Lună Nouă în Taur pe 26 aprilie. Cum sunt afectate zodiile

Un nou eveniment astrologic va bulversa zodiile. Fenomenul de Lună Nouă în Taur de pe 26 aprilie aduce multe semnale de alarmă în special pentru zodiile de pământ și de aer.

Lună Nouă în Taur pe 26 aprilie. Cum sunt afectate zodiile

Berbecii vor fi nevoiți să fie ceva mai atenți în perioada următoare la prietenii pe care și-i fac. Unii se vor dovedi a fi niște trădători.

Taurii au toate șansele să exploreze lumi noi, universuri noi. Au suficientă creativitate încât să le iasă cam tot ce își propun.

Gemenii nu au o perioadă tocmai plăcută. Luna Nouă care se produce în Taur le întunecă sectorul amoros. Apar tot felul de dificultăți din punct de vedere relațional.

Cât despre Raci, aceștia devin ceva mai sensibili, dar învață o serie de lucruri despre anturajul în care nu se simt foarte bine. Vor da dovadă de multă înțelepciune.

Leii se trezesc într-o bulă magică. Totul li se va părea roz. Tocmai de aceea, ca să nu fie dezamăgiți la final, e bine să își controleze puțin entuziasmul.

Fecioarele nu sunt avantajate deloc de fenomenul care se petrece pe 26 aprilie la ora 15. Se vor confrunta cu tot felul de probleme, mai ales la locul de muncă.

Balanțele beneficiază de protecția divină și pășesc pe un drum nou din punct de vedere carieristic. Astrele sunt de partea lor.

Cât despre Scorpioni, acești nativi se trezesc la realitate brusc și pregătesc un mare plan de relansare.

Săgetătorii își vor reveni din toate punctele de vedere. Au marea șansă de a face schimbări colosale în sectorul amoros, iar cu banii o vor duce din ce în ce mai bine.

CITEȘTE ȘI: Previziuni karmice 24-30 aprilie 2017. Săptămână decisivă pentru zodii

CITEȘTE ȘI: Horoscop Minerva Săptămâna 23 – 29 aprilie 2017

Capricornii au o perioadă ceva mai grea. Luna Nouă produce schimbări substanțiale în sectorul profesional.

Vărsătorii își regăsesc liniștea în brațele unor persoane pe care nu prea le-au băgat în seamă în ultima vreme.

Nativii zodiei Pești au parte de multe surprize din partea persoanei iubite. Vor deveni din nou pacifiști, îngăduitori, pentru că da, iubirea schimbă tot.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top