Connect with us

Revistateo.ro

Loredana de la „Insula iubirii” a anulat nunta cu logodnicul ei. Ce s-a întâmplat

TV

Loredana de la „Insula iubirii” a anulat nunta cu logodnicul ei. Ce s-a întâmplat

A fost una dintre cele mai cunoscute concurente de la „Insula iubirii”, iar vestea că anulează nunta cu logodnicul său a fost o mare lovituă pentru fanii săi.

Loredana, care a venit la emisiune cu iubitul ei Liviu, trebuia să se căsătorească în viitorul apropiat. Însă, nunta a fost anulată, iar fosta concurentă a lămurit situația.

O presupusă sursă apropiată Loredanei a susținut că Loredana ar fi „jucat la două capete” și că acesta ar fi fost și motivul pentru care viitorul soț a anulat nunta, cu doar o lună înainte de eveniment. Nimic mai fals, potrivit Loredanei, care a explicat ce s-a întâmplat, de fapt.

Citește și: Ea ar fi noua cucerire a lui Marcel Toader

„Vă pot spune doar că a fost schimbată data nunții. Din păcate, soțul meu are un deces în familie și nu trecem prin cele mai bune momente din viață… de aceea și amânarea fericitului eveniment. Stați fără grijă, când vom face nunta, toată lumea va ști sau va afla despre asta”, a precizat Loredana, pentru Spynews.ro.

Loredana a crezut că va avea un parcurs fericit în emisiune, acolo unde a mers alături de Liviu. Însă, Loredana s-a apropiat de Raul, una dintre ispitele emisiunii și camerele de filmat i-au surprins în momente intime.

Deși a fost extrem de supărat după ce a văzut imaginile cu iubita sa, Liviu a hotărât să o ierte. Timp de un an de zile au format un cuplu, până au pus definitiv punct poveștii lor. Acum Loredana, este logodită cu un alt bărbat.

Liviu a anunțat despărțirea de Loredana

Să te împaci cu fosta e ca şi cum ţi-ai cumpăra maşina vândută înapoi, dar cu mai multe defecte. Apar modele noi în fiecare zi!”, a scris Liviu lăsând să se înţeleagă că nu a trecut peste scenele compromițătoare dintre Loredana şi Raul.

Liviu a mărturisit că el a pus punct relaţiei de mai mult timp, dar că a așteptat ca să facă acest anunţ oficial.

„Da este adevarat! Nu mai formam un cuplu pentru moment. Drumurile noastre s-au despărţit, dar avem amintiri atât de frumoase împreună încât ne fac să zâmbim cu plăcere de fiecare dată când vorbim. Eu şi Loredana am rămas în relaţii foarte bune”, a spus Liviu Georgescu în 2016, imediat după despărțire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top