Connect with us

Revistateo.ro

Lidia Fecioru: Luna aceasta se intetesc probleme de sanatate

Mistic

Lidia Fecioru spune cum sa te feresti de nodurile Hartmann si energia lor negativa. Iată cum le poți descoperi și cum poți scăpa de ele

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre nodurile Hartmann și cum te poți feri de energia negativă emanată de aceasta.

Conform Lidiei Fecioru, există unele noduri negative, care ne pot face rău. „Nodurile Hartmann sunt peste tot. SUnt cu extragere sau cu explozie a energiilor.

Cele negative atrag energii sub forma de con. Se pot gasi in dreptul patului. De aceea, e bine sa facem masuratori, cu ajutorul unui pendul. Daca pendulul face cerc, inseamna ca acolo e energie negativa”, a spus Lidia Fecioru la Adevaruri ascunse.

Potrivit Lidiei, este pine sa intrerupi aceste noduri, care pot provoca tot felul de imbolnaviri sau dureri inexplicabile. Poti face acest lucru daca pui o oglinda cu fata in jos acolo sau o placa de ebonita.

Conform acesteia, si lui Mihai Voropchievici, exista unele locuinte care sunt facute pe noduri Hartmann, iar oamenii de acolo se simt prost si vor sa vanda locuintele. Acestea se gasesc de obicei pe locul unde au fost construite candva abatoare.

Lidia Fecioru a mai spus ca bisericile se fac intotdeauna pe noduri pozitive.

Citește aici: Analiza numerologică a anului 2018. Numerologul Anatol Basarab spune ce ne așteaptă în noul an

Recomandare: Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru spun ce să NU faci de Crăciun

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru și numerologul Mihai Voropchievici au vorbit despre ce să nu faci de Crăciun și ce este bine să faci în ziua de 25 decembrie.

Lidia Fecioru a afirmat, la o emisiune TV din 24 decembrie, că preferă brazii naturali în locul celor artificiali.

„Nu simți aceeași energie dacă e artificial. Bradul natural vine cu energie, chiar dacă se usucă, energiile se păstrează (…) Nu contează cât de mare e. Oriunde îl pui e la fel. De multe ori, e bine să îl lași fără vârf. Nu conteaza culorile ornamentelor”, a spus Lidia Fecioru.

Mihai Voropchievici a completat, afirmând că nu este bine să pui globuri negre în brad.

În ceea ce privește obiceiurile de Crăciun, Voropchievici spune că trebuie să ai vâsc în casă dacă vrei să îți meargă bine.

„Să nu lipsească din casă vâscul. Acel dăunător care crește pe salcie aduce noroc. Să vă sărutați sub vâsc partenerul pentru armonie, prosperitate”, a spus numerologul.

Voropchievici spune că nu este bine să dai nimic din casă de Crăciun și mai ales să nu dai bani de împrumut.

Lidia Fecioru a afirmat că este bine ca de Crăciun, oamenii să ierte. „Să dăruiască cât mai multă iubire de Dumnezeu, să învețe să păstreze căldura și sărbătorile și atmosfera de familie”.
<h2>Lidia Fecioru, explicație privind moartea Stelei: „Știu prin ce a trecut”</h2>
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a transmis un mesaj dureros în urma morții Stelei Popescu, la un post de televiziune.

„Niciodată nu ne-am gândit că o vom pierde. Pierderea m-a șocat total. Știți, noi toți cunoaștem istoria vieții ei, știu prin ce a trecut, cum și-a adunat mama și tata, tatăl ei semăna în Serbia.

Toată bucuria ei, tot ce a dat ea, a dat din suflet. A trăit cu foarte multe lipsuri în copilărie. Nu îi era frică de boală.

Nici nu se plângea niciodată. Eu toată viața mea o vedeam la albumul duminical dacă mai știți. Am zis că vreau să fiu ca Stela Popescu.

Atâta timp cât nu ne vom respecta cultura și neamul nu vom prețui valorile”, a declarat Lidia Fecioru la România TV.

Puțini știu că Stela Popescu a fost bolnavă. Marea actriță a teatrului românesc avea diabet zaharat.

Actrița care s-a stins pe 23 noiembrie în curtea casei sale a povestit despre această afecțiune în cartea ei de bucate.

Actriţa a dezvăluit într-o carte de bucare pe care a scris-o că suferă de diabet. „Apropo de dulce. Cum naiba oi fi având eu diabet, când n-am abuzat niciodată de dulce? Cică nu numai de la prajiturele se declanşează «măgarul ».

Daca-i vorba de grasimi, apoi ele sunt sigur vinovate, caci peste o felie de paine neagra unsa cu untura (de gasca, rata, porc) si presarata cu sare si putina boia pe deasupra nu trece nimic”, scria Stela Popescu, în cartea ei de bucate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Mistic

To Top