Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

IUBIRE FĂRĂ FRONTIERE: Această pereche s-a căsătorit în 38 de țări. VEZI AICI povestea!

Iubire fără frontiere – nu este un titlu de film sau un concept filozofic greu de pus în aplicare. Un cuplu californian chiar s-a căsătorit în 38 de țări. Aceștia și-au spus DA în cele mai exotice destinații.

Rhiann Woodyard și Cheetah Piatt nu sunt orice cuplu de pe planetă ci unul de-a dreptul adorabil, deoarece nu s-au săturat să-și declare iubirea în 38 de colțuri diferite ale lumii. Sâmbăta care a trecut (n. r.: 21 martie) s-au căsătorit în Thailanda, iar țările care vor urma sunt Singapore, Fiji, Australia și Statele Unite. Țările în care și-au spus deja „Da” sunt, printre altele, Maroc, Egypt, Kenia, India, Columbia, Spania și Irlanda.

CITEȘTE ȘI: CELEBRÂND IUBIREA – SULEYMAN MAGNIFICUL ȘI ROXELANA DIN CARPAȚI

Toate locurile menționate fac parte din proiectul lor de cuplu, un adevărat tur al iubirii, care durează trei luni. Cei doi au făcut niște calcule și au ajuns la concluzia că pot vizita mai multe țări cu sutele de mii de dolari pe care i-ar fi aruncat pentru o nuntă fastuoasă cu familia și prietenii.

Și-au cumpărat astfel câte un costum de 100 de dolari pe care îl îmbracă peste tot pe unde își promit iubirea eternă. Un alt lucru interesant despre aceste nunți neobișnuite este faptul că fiecare nuntă durează între 2 și 4 minute, cei doi bucurându-se în restul timpului rămas de peisajele exotice.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top