Connect with us

Revistateo.ro

Internet

Israela și Liviu, o viață de cuplu cu destine dramatice. Ce s-a întâmplat cu soțul ei

Liviu Arteni, soțul Israelei, a ajuns pe mâna specialiștilor în vara anului 2017. Viața sa a luat o turnură neașteptată. După ce ajunsese să mânânce din tomberoane la Cannes, el este acum internat ântr-un spital din Moldova.

După ce Israela a pus capăt relației, Liviu a ajuns pe drumuri. Chiar el a povestit cât de rău a dus-o.

“Am mâncat din tomberon și am întrebat oameni dacă ar putea să mă ajute cu un euro măcar, ca să-mi iau și eu o pâine și o sticlă de vin. M-am certat cu câinii la tomberoane, aici de fapt nu sunt câini sunt pescăruși. Mă certam cu ei pentru că vreau să mănânc și eu, nu? Atât de rău am ajuns.

Dorm pe stradă. Nu mi-e rușine să spun și am să spun în fața țării. Mă spăl pe plajă. Am dus pe plajă. E gratis. Am noroc cu oameni care îmi mai întind o farfurie de ciorbă. Știi de câte ori am vrut sa mor? Da, am incercat!…Am nevoie de suflete. Inca nu mi-am gasit locul. Sunt un suflet sclav, modern. M-am chinuit!”, s-a destainut Liviu in “Click”.
Liviu Arteni, internat în spital

Liviu s-a tratat pentru dependența de alcool, ântr-un centru de reabilitare din Bacău.

“Liviu a hotarat sa se trateze si, de aceea, a apelat la un centru specializat din Bacau, in care dependenta de alcool, cea de jocuri de noroc sau de droguri poate fi stopata! El a ajuns acolo de mai bine de o luna, sta intr-un salon de doua persoane si plateste in jur de 2000 de lei pe luna! Barbatul Israelei urmeaza un program medicamentos si merge si la sedinte individuale de consiliere”, au dezvaluit persoane apropiate.

Contactată de wowbiz.ro, Israela nu a vrut să vorbească despre acest subiect.

“Nu pot sa va dau informatii despre el. Am promis sa nu dau niciun detaliu si ma voi tine de cuvant! Nici pe pagina mea de socializare, daca intrati sa verificati, nu veti mai gasi texte care sa faca referire la el. Tot ceea ce pot sa spun este ca eu nu platesc nici macar un leu pentru el. Adica, daca el este in acesta clinica despre care vorbiti dumneavoastra, taxele de spitalizare nu sunt suportate de mine. Liviu este singura persoana in masura sa vorbeasca despre el”, a declarat pentru WOWbiz.ro Israela Vodovoz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Internet

To Top