Connect with us

Revistateo.ro

Irina Reisler a mărturisit că a fost hărţuita sexual: „Am fost agresată de....”, „A trebuit să lucrez cu el în ProTV”. Mărturii din infern

TV

Irina Reisler a mărturisit că a fost hărţuita sexual: „Am fost agresată de….”, „A trebuit să lucrez cu el în ProTV”. Mărturii din infern

Irina Reisler, fostă prezentatoare de televiziune, acum femeie de afaceri, a vorbit, într-un interviu acordat în exclusivitate Gandul.info şi Mediafax, despre trecerea din televiziune în business şi despre cum a ajuns “ de la un pat de masaj la un business pe trei etaje “.

“Plecarea mea din PROTV , care la momentul ăla mi s-a părut aşa o dramă de nesuportat, a avut un rost. Dacă eu nu plecam atunci ,la momentul acela, eu astazi nu eram unde sunt. …Am un bussines frumos, am o familie extraordinară … toate lucrurile acestea le-am primit prin munca mea şi prin crezul ca viaţa e frumoasă!”.

Despre curentul #metoo , Irina Reisler a spus că “în tinereţea noastră nu se făcea atâta tam-tam ca acum, au, m-a atins cu un deget m-a harţuit” dar a marturisit că a fost hărţuita sexual : “…am fost agresată de medicul care a venit să mă consulte. Cu muşcat, cu vânătăi, eu fiind într-un moment extrem de fragil …. Tot aşa … am avut un coleg de presa care a fost extrem de agresiv pe teren… şi pe care ulterior a trebuit sa îl văd în PROTV zi de zi . N-a fost uşor, a declarat Irina Reisler pentru Mediafax.

Fragmente din interviul acordat pentru MEDIAFAX şi Gândul.info de Irina Reisler

Reporter: În ce circumstanţe ai decis să iţi închei socotelile cu televiziunea şi sa iţi faci un business?

Irina Reisler: Nu eu mi-am încheiat socotelile cu televiziunea, nu a fost o decizie gen gata, până aici a fost, de acum schimbăm macazul.Practic businessul m-a ales şi viaţa m-a purtat către el. Concret într-o vară, emisiunea pe care o realizam şi prezentam era în vacanţă şi m-a sunat una dintre colaboratoarele mele de la emisiune , asistent medical şi specialist în estetică să îmi spună că s-a închis clinica la care lucra şi să mă roage să o ajut să îşi găsească un loc de muncă.

Şi în momentul acela în mintea mea s-a produs aşa, ca un scurtcircuit a fost şi am zis : dacă eu nu pornesc acum un business pe picioarele mele, n-o voi face niciodată.

Seara când Marius , soţul meu, a venit de la televiziune, şi el tot producător tv toată viaţa, i-am spus uite aşa, aşa, aşa , ce-ar fi să deschidem noi o clinică şi să o luăm pe Gabriela şi ăsta sa fie startul.

Zis şi făcut, a doua zi am sunt-o pe terapeuta respectivă, i-am spus că deschid eu o clinică de estetică medical şi am anulat vacanţa în care urma să plecăm peste două săptămâni, cu banii recuperaţi am cumpărat un minimum necesar pentru o clinică de înfrumuseţare şi din septembrie am dat startul. S-au legat, lucrurile s-au legat…şi eu cred foarte mult ca atunci când ceva trebuie să existe, viaţa curge înspre sensul ăla.

Era în plină criză, o prietenă chiar îmi spunea “păi ce faci, cât curaj ai, saloanele închid, tu abia acum deschizi?” Şi-am spus aşa, dacă continui să-mi spui asta, este ultima oara când ne intâlnim.Eu deschid acest business ca să meargă nu ca să se prăbuşească. Ş-aşa a fost.

De la an la an businessul a crescut , fară nici un fel de reclamă agresiva, a crescut pe puterile lui, pe recomandări pe ceea ce facem acolo şi iarăşi cred că o bază temeinică asa o pui. O pui prin fapte nu prin vorbe frumos colorate.

Reporter: Câţi bani ai avut ?

Irina Reisler: Foarte puţini. Am avut banii de o vacantă la Barcelona, acolo era planificat să plecăm. Nu mai ţin minte suma exactă , dar am pornit de la doua paturi de masaj, un minim de aparatură , cea mai simplă de pe piaţă la ora aceea, şi un terapeut.

În 2011 s-a întâmplat asta, iar acum suntem la un business pe trei etaje care s-a diversificat foarte mult ca ofertă , cu mult mai mulţi angajaţi.

Am crescut de la an la an. Am început însă cu foarte puţin , dar cu foarte multă experienţă în zona de lucru cu publicul, e foarte important să ştii ce înseamnă clientul cu adevarat şi să-l tratezi ca atare, să nu îl consideri un şurub pe bandă rulantă.

Am pornit cu un terapeut foarte bun şi în trei luni a trebuit să angajez şi alţii şi am fost de asemenea foarte atentă. Ştiam exact ce înseamna un masaj anticelulitic corect, cum se fac toate procedurile de estetica medicală , din experienţa din televiziune , ultimii ani , mulţi , vreo 7 , au fost ani în care am lucrat în zona de estetică şi de nutriţie. Privind la altii, eu am ştiut când am deschis businessul meu foarte exact ce nu vreau să am.

Citește mai departe și vezi interviul video pe Mediafax.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top