Connect with us

Revistateo.ro

TV

Insula iubirii: O scrisoare… găsită. Ce i-a scris Bogdan Mariei

Bogdan, partenerul lui Hannelore de la „Insula iubirii” i-a lăsat un bilet ispitei Maria cu care a petrecut momente frumoase în ultimele zile în Thailanda.

„În ultimele săptămâni am fost la pământ și asta m-a făcut să mă simt ca un nenorocit și îmi pare rău că nu te-am privit în ultima zi. Ești o femeie extraordinară, care merită tot ce este mai bun în viață. Sper doar să faci ce simți și să nu te dai înapoi de la nimic.

Îți mulțumesc pentru experiențele petrecute și pentru acele câteva ore în care m-ai făcut să mă simt bărbat când alții m-au călcat în picioare. Aștept să mă revanșez cu o cafea și o cină, dar până atunci, îți doresc distracție plăcută. Te pup”, este mesajul scris de Bogdan, pentru ispita de la ”Insula Iubirii”, Maria Ilioiu.

„Nu știu dacă este cireașa de pe tort, dar am să vă arăt și vouă biletul primit de la Bogdan, prin intermediul lui Ionuț, exact a doua zi după ce s-au încheiat filmările. Nu este nimic rău, ci doar arată cât de educat și gentleman este Bogdan.

Eu am fost surprinsă plăcut de biletul lui și de tot ce scrie în el. Pentru asta, eu îl admir și îl respect”, a specificat Maria Ilioiu, când a făcut public biletul primit de la Bogdan.

CITEȘTE ȘI: Ionuț de la „Insula iubirii”, replici acide la adresa celor care l-au criticat: „Când nu mai faceți față…”

Iulia și Mihai Albu au dezvăluit cum se înțeleg după divorț

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top