Connect with us

Revistateo.ro

Iată ce poți face cu un burete de bucătărie

Stil de viata

Iată ce poți face cu un burete de bucătărie

Buretele de bucătărie poate are mai multe întrebuințăro decât crezi și nu este necesar doar pentru spălatul vaselor. Spre exemplu, îl poți așeza în ghiveciul plantelor pentru a absorbi umezeala în exces. Așa vei menține plantele sănătoase și vei regla nivelul de umezeală din solul acestora. Totodată, va menține planta hidratată atunci când uiți să o uzi. Interesant, nu-i așa?

CITEȘTE ȘI: PICĂTURILE CARE TE FAC SĂ VEZI NOAPTEA

Cu ajutorul buretelui de vase poți îndepărta foarte ușor și eficient părul de animale de pe covor. După cum știm, animalele și covoarele nu se vor iubi niciodată și mereu vei avea de strâns în urma pisicilor și a cățeilor din casă. Ține sub control nervii și curățenia din casă cu ajutorul banalului burete pentru vase. Perie covorul ori de câte ori este necesar cu ajutorul unui burete uscat sau ușor umed.

Dacă este necesar să strângi colecția de bibelouri sau alte obiecte fragile, poți apela cu încredere la bureții de vase pentru depozitare. Uneori poate fi vorba despre acțiuni delicate care se pot finaliza cu obiecte prețioase sparte. Umple cutia în care le vei așeza cu bureți de vase curați și astfel vei proteja obiectele tale de suflet atunci când te muți sau le transporți undeva.

Dacă ai unghiile fragile, le poți pili cu partea abrazivă a unui burete de vase. Este o metodă mai delicată de la netezi  suprafața unghiilor fără să le lezezi în niciun fel.  Totodată, atunci când ai dureri de dinți, le poți ameliora cu ajutorul buretelui de vase. Tot ce trebuie să faci este să îl îmbibi într-o soluție care conține un agent de amorțire și să îl ții pe zona afectată. Asigură-te că buretele este steril și înmoaie-l într-o soluție din ulei de cuișoare.

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top