Connect with us

Revistateo.ro

Iata care este cea mai absurda zodie

Astro-FUN

Iata care este cea mai absurda zodie

Fecioara, caci despre ea se spune ca ar fi cea mai absurda zodie, reuseste sa isi transforme intreaga viata intr-o competitie continua. Critica si impulsiva, reprezentanta acestei zodii stie, aproape de fiecare data, sa se foloseasca de ceea ce unii considera un defect de-al sau si sa-l transforme in avantaj in cursa ei spre obictivul impus.

Fecioara, cea mai absurda zodie.
Chiar daca este rationala si foarte delasatoare cu persoanele din jurul ei, fecioara nu accepta un esec personal. De aceea, tendinta acestei zodii este de a-si propune tinte greu de realizat. Functii de conducere, locuri foarte scumpe de vizitat sau intemeierea unei familii. Toate aceste, evident, intr-un timp scurt.

Fecioara, cea mai absurda zodie

Fecioara, cea mai absurda zodie

Fecioara stie sa sprijine un prieten intr-un moment de cumpana si iti este tot timpul alaturi. In schimb, cand vine vorba despre viata personala, fecioara demonstreaza ca sta bine doar la capitolul teorie si sfaturi.

CITESTE SI: Top 4 zodii de femei care se gandesc numai la sex
CITESTE SI: Zodia care iti va marca destinul vara asta

Reprezentantul zodiei devine dificil si-n viata de cuplu, caci are tendinta enervanta de a critica fiecare gest al partenerului. Partea buna este ca, in schimb, fecioara stie sa faca pasul inapoi atunci cand greseste si sa se recompenseze fata de persoana iubita.

In cele mai multe dintre cazuri, fecioara reuseste sa se apropie de obiectivul stabilit datorita motivarii sale si a orgoliului puternic. In tot atatea cazuri, aceasta zodie va fi tot nemultumita si va dori si mai mult. Si de la ea, si de la cei din jur.

Citeste si horoscopul zilei pentru Fecioara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top