Connect with us

Revistateo.ro

Horoscopul celtic al iubirii

Astro-FUN

Horoscopul celtic al iubirii

Horoscopul celtic isi are originea in cultura druizilor, fiind cunoscut si sub denumirea de Zodiac Arboricol. Druizii credeau in ideea ca oamenii se trag din copaci si ca fiecare copac are o structura magica specifica. Zodiacul Celtic caracterizeaza in special structura interioara a caracterului si misterul din spatele experientelor sentimentale.

MESTEACAN (24 DECEMBRIE – 20 IANUARIE)
In horoscopul druid, Mesteacanul simbolizeaza renasterea deoarece este primul copac cu frunze dupa iarna. Cei nascuti in aceasta perioada sunt determinati, ambitiosi, buni organizatori si strategi. In dragoste nu se lasa descurajati, sunt persoane loiale si fidele, insa isi arata cu greu sentimentele.

Se aprind repede, sunt sentimentali, fara a fi patetici sau dependenti. Cel nascut in aceasta perioada este capabil sa intuiasca persoana potrivita pentru el si nu se va implica in relatii cu oameni de la care nu va avea ceva de invatat.
Mesteacanul este compatibil cu Salcia si Vita de Vie.

SCORUS DE MUNTE (21 IANUARIE – 17 FEBRUARIE)
Trasatura caracteristica a celor nascuti in aceasta perioada este sensibilitatea. Sunt ganditori, idealisti, cu principii umanitare si spirituale foarte bine dezvoltate.

In ceea ce priveste iubirea, acestia sunt destul de exigenti, atat cu ei insisi cat si cu partenerul. Le plac provocarile, sunt agitati, iar din acest motiv dau impresia de o falsa stabilitate in relatii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top