Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva 2019 Pești

Horoscop anual

Horoscop Minerva 2019 Pești

Horoscop Minerva 2019 PEȘTI. Multe evenimente noi și neobișnuite pot să apară pentru cei născuți în semnul Pești în 2019. Ai putea fi oarecum agitat și vei căuta noi experiențe sau vei dori să te desparți de acele obiceiuri sau domenii în care rutina ți-a sufocat individualitatea.

Ai putea afișa chiar și unele tendințe rebele, mai ales dacă alții încearcă să pună aducă jurul tău tot felul de restricții – mai ales în iunie.

Relațiile pot fi o zonă în care să te bucuri de o mare bucurie și o neașteptată înțelegere, în mai când vei cunoaște pe cineva de departe. Deciziile importante le vei lua în august și septembrie.

Peștii vor avea un an bun în mai multe domenii. Din punct de vedere financiar, Saturn continuă să fie în Casa a 12-a a lucrurilor neștiute, iar Neptun în domiciliu și Chiron vor fi în Casa a 2-a a banilor proveniți din muncă proprie.

Ți se permite să câștigi mai mulți bani, să-ți plătești datoriile și să facă investiții importante. Pentru majoritatea dintre voi, sfarsitul lui 2018 trebuie să fi adus o evoluție financiară semnificativă.

Profesional, Peștii vor primi ceea ce vor, nu există obstacole majore și nici planete care să te încurajeze în special. Neptun care este în domiciliu, va avea o influență benefică nu doar asupra vieții tale sentimentale cât și a celei profesionale.

Neptun te poate ajuta să îți exprimi emoțiile, prin talent și creativitate, datorită unor idei minunate, printr-o largă inițiativă în instituții sau companii, prin profesii legate de mister și esoterism cu impact asupra colectivitățiilor, prin publicitate și prezentări calificate.

Prima parte a anului este de bun augur pentru abordări intelectuale, dezbateri sau literatură, calcule, negocieri, dovezi, examene, interviuri. Viața va fi foarte interesantă acum, dar și foarte agitată. Important este că ai terminat să mai trăiești în Trecut. Ai terminat cu modelele vechi, rigide și cu rutina.

Te rupi de tradiție și mergi încotro te duce valul pentru că vrei să experimentezi pe cont propriu. Interesant este că, astrologia devine din ce în ce mai importantă în viața ta.

Spiritualitatea, întotdeauna importantă pentru tine, devine un fel de axă în jurul căreia se învârt toate. Dacă ai fost într-un mediu represiv în ultimii ani, ieșirea la lumină va fi spectaculoasă. Există acum un nou sentiment al libertății personale care ți se întâmplă, doar să nu exagerezi. Contează să fii constructiv.

Anul trecut a fost clar, unul al iubirii și social, iar tendința continuă pentru cea mai mare parte a lui 2019. Căsătoria, relații semnificative și noi prietenii se petrec acum. De asemenea, ai putea să te implici în parteneriate de afaceri.

Este nevoie să îți disciplinezi mai bine copiii și să lași creativitatea să fie una practică și
folositoare în lume.

O poveste de dragoste, petrecută în afara căsătoriei, se încheie, probabil, și asta pentru că acum ești implicat profund în relația de familie.

Sănătatea este bună, dar se va îmbunătăți și mai mult după 25 septembrie. În această perioadă va exista un interes reînnoit pentru lucrurile profunde ale vieții. Reîncarnarea, viața după moarte, moarte și renaștere.

Domeniile majore de interes vor fi spiritualitatea, casa și familia, creativitatea, copiii, dragostea și distracția până pe 25 septembrie și datoriile și rambursarea lor, impozitele, ajutorul dat altora, problemele imobiliare, lucrurile mai profunde după 25 septembrie.

Oportunitățile anului

În acest an, trebuie să fii cinstit cu tine și să urmezi câteva idei pe care le ai, pentru ca viața ta să rămână la fel, dar această atitudine poate duce la o acțiune rebelă undeva pe la mijlocul anului.

Jupiter în casa prietenilor și a muncii în colectiv îți va fi sprijin. De la jumătatea lunii ianuarie până la mijlocul lunii martie, ai destule planete care să te ajute în noile domenii ale vieții – ești sprijinit și simți că este timpul să îți promovezi ideile.

Cei născuți în perioada 19 – 27 februarie vor avea viața cea mai tulburătoare în ceea ce privesc
schimbările în plan personal.

Limitările anului

Până în mai poți simți că anumite limite îți sunt impuse de obligațiile pe care le ai față de ceilalți. Există multe promisiuni, dar nu există o acțiune reală în aceste domenii. Ai putea folosi acest timp pentru a încheia un studiu pe termen lung sau pentru a încheia unele
chestiuni legale. Saturn în Casa a 12-a te face atent la chestiunile financiare care vizează câștigurile proprii.

Domeniile de interes

Dragoste:

Te numeri printre semnele zodiacale cele mai favorizate de stele în 2019. Mulți dintre voi au gustat fructele dulci ale iubirii în anul precedent, mai ales în prima parte a anului.

Acum, această evoluție continuă cu o intensitate sporită, începând cu 12 august, când Jupiter intră în casa prietenilor, mediului social în care trăiești, a speranțelor și a acțiunilor caritabile.

Pe măsură ce Saturn și Pluto intră într-o mișcare retrogradă, nativii Pesti ar putea dori să- și restructureze viața socială în perioada martie-mai 2019 și să evite anumiți prieteni care i-ar putea invidia.

De altfel, 2019 este un an bun pentru întărirea relațiilor cu prietenii. O conversație plăcută sau șansa de a relua o relație cu cineva, face ca începutul lunii iunie să fie foarte special și optimist pentru tine.

După câteva săptămâni pline de evenimente care de care mai neașteptate, celelalte pot fi mai calme și mai ușor de trecut. Există, de asemenea, aspecte pozitive ale acestor influențe, deoarece prietenii îți sunt alături într-o atmosferă de sprijin reciproc.

Cu Jupiter în tranzit prin Casa a 11-a, este foarte posibil să-ți găsești sufletul pereche într- un cerc de prieteni sau prin intermediul prietenilor.

Sau, în cazul celor care ai deja un partener, vei face pași importanți pentru consolidarea relației – cererea în căsătorie,
precedată de logodnă – inele, invitații de nuntă, alegerea nașilor și, în unele cazuri, chiar planuri pentru a cumpăra scutece și cărucioare pentru copii.

Așa cum ai putut constata pe pielea ta, legăturile pe care le faci acum, vor fii relații de lungă durată, chiar și de-a lungul vieții.

Îți dorești iubire nesfârșită, ești romantic si nu fără motiv pentru că ești considerat unul dintre cele mai iubărețe semne a zodiacului. Ești pasional și poți forma un cuplu frumos cu un nativ Scorpion, asta până nu îl apucă năbădăile, dar care atunci când iubesc, iubesc, sunt
foarte serioși și posesivi în ce privește relația, dar și cu nativul Rac, care îți vor arăta din plin iubirea pe care o caută cu disperare.

Cu toate acestea, dacă nu se întâlnești nativii amintiți nici cei din semnele Taur sau Capricorn nu sunt de aruncat, deoarece ei îți pot oferi
stabilitatea și devotamentul de care ai nevoie pentru a-ți arăta cea mai bună și mai frumoasă parte a lor, totul însă, în funcție de tema natală a fiecăruia, deoarece la fel de bine pot fi nativi Aer sau nativi Foc.

Când cauți perechea sufletească și dorești o relație de cuplu excelentă, trebuie să ții seama de lucrurile pe care le aveți în comun. Locuitorii aceluiași semn zodiacal par a fi cei mai compatibi într-o relație de dragoste, dar asta nu înseamnă că nu poți forma o familie cu un nativ din celelalte semne zodiacale dacă dragostea este ceea ce te apropie de partenerul tău.

Carieră:

Dorința pentru succesul profesional este motivată de tipul de viață pe care îl duci și nu atât pentru succesul în sine. Cariera este complicată de dorințele tale nerealiste și intense legate de libertatea personală, cum mai spuneam și în alte dăți. În multe cazuri, aceste dorințe pot provoca schimbări bruște de carieră și nu odată dintre cele mai zguduitoare.

Îți place succesul, cu siguranță, dar nu-ți plac angajamentul și responsabilitatea care vin cu el. Nu este un an în care să-ți dorești un șef în spate. O carieră care oferă numeroase drumuri și călătorii sau varieate ar fi interesantă pentru că nu îți place să fii blocat într-un loc sau în rutină prea mult timp.

Cariera este neobișnuit de importantă în 2019 și acest lucru pare să nu aibă legătură cu câștigurile. Cariera în acest context înseamnă statut, prestigiu, poziție profesională și socială și felul cum se regăsesc ele în societate. Această zonă, deși pare volatilă, este foarte importantă.

În acest an, este posibil să găsești un loc de muncă mai plătit, într-o firmă sau instituție recunoscută. Mulți dintre voi vă veți dezvolta cariera prin mijloace sociale, cultivând și cunoscând oamenii potriviți.

Poate fi vorba și despre petreceri la tine acasă și despre întâlniri cu oameni importanți și în multe cazuri, despre căsătoria sau o alianță de afaceri cu cineva cunoscut într-un anumit domeniu.

Numai după primul trimestru al anului, eforturile tale și munca susținută vor începe să rodească. Nu este indicat să îți diversifici activitatea profesională în cursul acestui an. Concentrează-te pe unul sau două proiecte și mobilizează-te numai în această direcție.

Între aprilie și iulie vei avea mult de făcut, termenele limită vor fi foarte stricte și va trebui să faci față situațiilor în care trebuie să-ți dovedești spiritul antreprenorial, capacitatea de decizie, curajul, sângele rece, reacțiile rapide și abilități competitive.

Între lunile mai și august, prietenii vor da atenție opiniilor nativilor născuți în semnul Pești, pentru că vei fi mai activ și mai vizibil. Va fi o perioadă cu multe situații in extremis și multe obstacole, care însă vor fi depășite cu succes.

Relațiile cu șefii și colegii pot fi mai problematice și trebuie tratate cu atenție și diplomație. Situația va fi echilibrată de Saturn, ceea ce îți permite să corectezi greșelile din mers, atunci când este necesar.

Realismul, una dintre cele mai bune caracteristici ale tale și simțul valorii te vor ajuta sa eviți orice problemă viitoare daca acorzi atenție detaliilor.

Pentru unii dintre voi, mijlocul lui 2019 ar putea veni cu o schimbare de direcție. Până atunci, însă, încearcă să-ți menții statutul, deoarece nu știi niciodată ce perspective și opțiuni viitoare poți avea.

Sau, dacă nu obții o poziție mai bună la locul de muncă actual, poate că este timpul să găsești o slujbă mai bună într-un alt loc, unde vei fi apreciat la adevărata ta valoare. Ai obiceiul de a verifica de mai multe ori ce ai făcut, astfel încât posibilitatea de a greși este diminuată mult.

Veștile bune, vin pentru acei Pești, a căror locuri de muncă implică sarcini repetitive și atenție la detalii. Jupiter îți va susține eforturile în această direcție. Mai mult, vorbim despre o perioadă în care oamenii cu putere și autoritate manifestă o atitudine binevoitoare față de tine.

Acum îți poți îmbunătăți relațiile de lucru cu superiorii, proprietarii de afaceri, profesori, maeștri etc. și această influență favorabilă va continua să se manifeste și anul viitor.

Financiar:

Este un an potrivit pentru afaceri, astfel încât Peștii să nu se limiteze la banii pe care îi câștigă la locul de muncă. Salariul este o sursă importantă de venit, dar în nici un caz nu trebuie să fie singurul.

Cea de a 2-a Casă, a veniturilor din muncă proprie și a bunurilor pe care le deți, nu este deosebit de puternică în 2019. Chestiunile financiare nu vor fi pe agenda ta de lucru.

Câștigurile vor tinde să fie cât se poate de uniforme și la fel ca anul trecut. Vor exista momente în care câștigurile vor veni mai ușor sau cu dificultăți, dar acestea se datorează tranzitelor și nu din cauza tendinței, în ansamblu, a anului.

Vei încerca să faci ordine în documentele și conturile bancare. Atenție însă! Influența lui Neptun te va face să găsești oportunități financiare acolo unde nu există! 2019 este un an pentru achitarea datoriilor, reducerea cheltuielilor și obținerea unui nivel financiar mai sigur.

Investițiile imobiliare și inițiativele legate de casă și patrimoniu sunt binevenite începând cu aprilie 2019, dar cu un mic avertisment de precauție în perioada 15 mai – 27 iunie.

În decembrie 2019, atitudinea față de bani se va schimba complet în comparație cu anul care se termină. Vei fi mai moderati cu cheltuielile pentru alții și îi vei gestiona cu mai mult discernământ.

Dacă însă, ai posibilitatea de a investi în imobiliare – case sau terenuri –, cum spuneam mai sus, vei avea totul pentru a câștiga. Este un timp excelent pentru acest tip de investiție.

O altă înclinație manifestată pe parcursul anului este găsirea de metode mai puțin obișnuite de a câștiga bani. Și există o mulțime de astfel de metode în toată lumea, dacă nu inventate, cel puțin practicate sub influența lui Uranus în Taur.

În perioada 8 iulie – 1 august, cu Mercur – planeta intelectului, a comunicării și a adaptabilității – este retrograd dar este o perioadă în care devii mai productiv și mai eficient.

După 3 decembrie 2019, Jupiter – cel mai important și cel mai puternic dintre planetele considerate benefice și al doilea stăpân planetar al semnului tău – va intra în semnul Capricornului.

Va urma o perioadă de restricții dar asta nu înseamnă că nu poți cere o majorare de salariu sau o promovare. Dar această poziție a lui Jupiter arată și capacitatea de a face și de a plăti datoriile.

După data de 25 septembrie vine o perioadă bună pentru a face față problemelor fiscale și a celor care țin de proprietate.

Sănătate:

Sănătatea are nevoie de mai multă atenție în anul următor, pe măsură ce unele planete pe termen lung se află în aspecte stresante cu Casa a 6-a a sănătății, care va fi majoritatea timpului goală așa că ți-aș sugera să te odihnești și să te relaxezi mai mult.

Maximizează-ți energia, concentrându-te pe priorități, delegând sau externalizând responsabilitățile acolo unde este posibil. Toți Peștii trebuie să acorde atenție picioarelor lor. Pantofii ar trebui să fie confortabili.

Masajul picioarelor și băile de picioare sunt terapii preventive excelente.

Cum stăpânul Casei a 6-a este Soarele, inima are nevoie de o atenție deosebită. Vindecarea poate veni dintr-o varietate de domenii și într-o varietate de moduri. O terapie care a fost eficientă în urmă cu o lună s-ar putea să nu mai fie eficientă în luna următoare, deoarece nevoile de sănătate s-au schimbat.

În cea mai mare parte a anului, trei planete transpersonale vor fi blocate într-un Careu în T. Un aspect stresant. Aceste planete stăpânesc gleznele – Uranus, organe sexuale – Pluto, ficat și coapse – Jupiter și Saturn.

Nu ar face rau sa acorzi acestor organe și părți ale corpului mai multa atenție. Gleznele și coapsele pot fi masate în mod regulat. Gleznele ar trebui să beneficieze de mai mult sprijin atunci când te antrenezi sau practici sporturi de forță.

Activitatea sexuală trebuie menținută în echilibru și știi că dacă îți asculți corpul toate se păstrează în echilibru. Ficatul, ca și inima, poate fi întărit în multe moduri naturale.

Reflexologie picior și mână, kinetoterapie, masaj shiatsu, acupressură și acupunctura, Reiki, herbolologie etc. Un singur risc este adus de acest aspect astral: câștigarea în greutate, deoarece vei fi împins spre excese, ceea ce poate duce la câteva kilograme în plus.

Cele mai bune momente pentru nativii Peștii în 2019 sunt lunile februarie-martie si, de asemenea, în mijlocul verii, cand tonusul lor muscular este mare si nivelul lor de energie atinge apogeul.

Femeile Pestii pot lua decizia de a începe o dietă, astfel încât, în următoarea secundă, să mănânce o jumatate de kilogram de dulciuri. Au tendința de a face exact opusul a ceea ce au planificat. Iubesc mâncarea bună, astfel încat cel mai potrivit pentru nativele acestui semn
zodiacal este o dietă variată. Pentru a nu renunța la dieta inițiată, ele ar trebui să-și folosească imaginația și să vizualizeze modul cum vor arăta odată ce o termină.

Călătorii:

Există probabilitatea unor călătorii în străinătate pentru mulți dintre voi. Aceste călătorii pentru unii poate însemna să-și întâlnească soarta. Vei merge în pelerinaj. S-ar putea să părăsești locurile natale fie pentru carieră, fie prin căsătorie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop anual

To Top