Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop mayaș pentru primăvara anului 2018. Cine își schimbă soarta

Vine, vine primăvara și se așterne liniștea pentru anumite zodii. Află care sunt previziunile mayașilor pentru următoarele trei luni.

Horoscop mayaș pentru primăvara anului 2018:

ZODIILE DE FOC

Berbecii vor fi ceva mai concentrați pe muncă, mai ales că au de recuperat niște sarcini. Vor respira ușurați abia din luna mai.

Săgetătorii revin la sentimente mai bune față de cei dragi, având în vedere că în ultima vreme s-au confruntat cu tot felul de probleme.

Leii continuă pe un trend ascendent. Vor fi extrem de fericiți și li se vor îndeplini toate dorințele.

ZODIILE DE APĂ

Racii vor avea o primăvară ca-n povești, dar să nu se culce pe-o ureche. Au mult de muncit și trebuie să fie perseverenți.

Scorpionii și Peștii vor călători mult în lunile aprilie și mai. Vor descoperi locuri și oameni minunați.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii au de pătimit mult în dragoste. În aprilie riscă să întrerupă anumite legături din cauza cerințelor partenerului. Vor fi puși între ciocan și nicovală.

Fecioarele au o primăvară luminoasă, veselă. O vor ține într-o distracție de zile mari, dar vor face și schimbări importante în stilul lor de viață.

CITESTE SI: Horoscopul țigănesc pentru luna martie 2018. Nativii care vor avea succes toată luna

Cum stai cu dragostea în luna martie, în funcție de zodie

Capricornii schimbă jobul și schimbă și domiciliul, cel mai probabil în aprilie. E important ca acești nativi să nu se arunce înainte dacă nu sunt siguri de anumite acțiuni și de efectele lor.

ZODIILE DE AER

Gemenii au de luat decizii importante cu privire la viitorul lor profesional. Totul se schimbă în bine, chiar dacă la început vor simți că lucrurile iau întorsături neașteptate.

Balanțele și Vărsătorii vor fi extrem de preocupați de starea lor de sănătate și, având în vedere anumite semnale, vor aborda un stil de viață sănătos renunțând la ceea ce le face rău.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top