Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

HOROSCOP DE REVELION. Ce dorinte trebuie sa isi puna zodiile ca sa se implineasca

Horoscop de Revelion – Fiecare om isi pune cate o dorinta. Fiecare dintre noi asteapta ceva de la anul ce vine. Nu toate visurile noastre se implinesc, si asta pentru ca nu le punem pe cele care au sanse reale de indeplinire.

In functie de structura hartii astrale a fiecarui nativ in 2018, dorintele trebuie bine dozate astfel incat dezamagirile sa nu fie mari.

Ce dorinta trebuie sa isi puna zodiile in noaptea de Revelion ca sa devina realitate

BERBEC – Daca anul 2017 a fost unul al calatoriilor, 2018 este unul al stabilitatii, al muncii in tara. Tot ce tine de munca, de avansare profesionala, tinde sa se implineasca. Ai grija ce-ti doresti, asadar!

TAUR – Daca ai in plan sa te casatoresti, nu exista un an mai bun decat 2018. In noaptea de Revelion e bine sa iti pui o dorinta legata de sectorul amoros.

GEMENI – Daca vrei masini scumpe si vila luxoasa, nu ti se vor indeplini dorintele. Doreste-ti putin si vei primi mai mult. Nu uita ca esti unul din nativii care obtine greu lucrurile in viata.

RAC – Trebuie sa iti pui o dorinta legata de familie. Daca in familia ta va fi armonie, vei avea energia necesara sa faci ce iti doresti.

LEU – Degeaba iti pui dorinte daca nu faci nimic pentru ele. Cu alte cuvinte, in noaptea dintre ani trebuie sa iti doresti forta si ambitie ca sa faci ce iti place, sa atingi telurile propuse.

Balantele sunt incurajate sa isi doreasca bani. Ii vor obtine usor

FECIOARA – Daca ai de gand sa calatoresti, cu siguranta vei reusi in 2018. Te asteapta multe drumuri, iar marele tau vis tinde sa devina realitate.

BALANTA – In noaptea de Revelion e bine sa iti doresti bani, mai ales ca 2017 nu a fost un an stralucitor.

SCORPION – Sansele sa te muti in alta tara sau alta casa se pot concretiza. Nu amesteca dorintele intre ele. Cu alte cuvinte, e bine sa iti doresti un lucru ce tine de bani, separat de aspectele legate de iubire sau sanatate. Nu le poti avea pe toate!

SAGETATOR – Viata sentimentala va fi avantajata in anul 2018. Doreste-ti mai mult de la relatia ta de amor.

CAPRICORN – Daca in 2017 sectorul profesional nu a excelat, sansele de reusita cresc incepand cu prima zi a noului an.

VARSATOR – Doreste-ti lucruri sufletesti, nu lumesti. O minte echilibrata si un suflet ferit de zbucium formeaza baza unei munci menite sa iti aduca bunastare.

PESTI – 2018 continua in acelasi ton ‘festiv’ pe care l-a avut 2017. Orice iti doresti ti se va indeplini.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top