Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Chinezesc

Horoscop chinezesc septembrie 2018. Zodiile care pierd și care câștigă totul

Horoscopul chinezesc pentru luna septembrie 2018. Iată care sunt surprizele majore din viața fiecărei zodii. Ce îți rezervă cel mai exact zodiac din lume?

Horoscop chinezesc septembrie 2018

ZODIA ȘOBOLAN. În septembrie s-ar putea să primești vești neplăcute de la doctor. Ar fi bine să îți schimbi dieta și stilul de viață haotic.

ZODIA BIVOL. Septembrie e o lună a renovărilor, a corectărilor, a noilor începuturi dintre cele mai promițătoare.

ZODIA TIGRU. Pot apărea mici probleme de natură tehnică (se strică telefonul, televizorul, ceva nu funcționează cum trebuie), iar aceste probleme îți dau planurile peste cap. E timpul să faci investiții serioase să îți reînnoiești aparatura de care depinzi zi de zi.

AFLA> Ce zodie esti in horoscopul chinezesc

ZODIA IEPURE. Diversitatea este cuvântul care va defini luna septembrie. Vrei să încerci tot felul de experiențe noi, să mergi în locuri în care nu ai mai fost, iar asta e foarte bine.

ZODIA DRAGON. Energiile pozitive pun stăpânire asupra ta. Protecția divină de care te bucuri te va ajuta să realizezi ce îți dorești.

ZODIA ȘARPE. Viața este de multe ori o cursă nedreaptă. Este momentul să privești cu atenție ce decizii iei.

ZODIA CAL. Energiile pământești te ridică. Ești legat de glie, dar într-un mod frumos, într-un mod sustenabil.

ZODIA CAPRĂ. Stresul trebuie îndepărtat sau diminuat cu orice preț. Nu poți continua în acest stil pentru că nu te ajută absolut deloc.

ZODIA MAIMUȚĂ. Totul se așază într-un echilibru care te surprinde și pe tine. Faci schimbări pentru binele tău și al celor din jur.

ZODIA COCOȘ. Capacitatea ta de a schimba lucrurile în bine este foarte mare. Luna septembrie e benefică în acest sens.

ZODIA CÂINE. O faci pe detectivul toată luna în speranța că vei descoperi vreo infidelitate. Vei ajunge la concluzia că ești pe drumul greșit.

ZODIA MISTREȚ. Ai nevoie să recontactezi natură. Plimbările în aer liber, micile excursii la munte sau la mare sunt recomandate în luna septembrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Chinezesc

To Top