Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop chinezesc Anca Dimancea: „Avem o problemă cu trei elemente”. Ce nenorociri urmează

Horoscop Chinezesc

Horoscop chinezesc Anca Dimancea: „Avem o problemă cu trei elemente”. Ce nenorociri urmează

Astrologul Anca Dimancea, specializat în arta feng shui și unul dintre cunoscătorii zodiacului chinezesc a povestit la Antena Stars de ce au loc tot felul de tragedii în ultima vreme.

Nu scăpăm de un accident că dăm de un alt eveniment nefericit, iar lumea se întreabă ce se întâmplă. Parcă sunt mai multe nenorociri ca niciodată.

Anul câinelui de pământ ne aduce nenorociri

Anca Dimancea a vorbit la Antena Stars care sunt cauzele astrologice ale evenimentelor neplăcute din ultima vreme. Anul câinelui de pământ este unul puternic și suntem puși, din păcate, în fața unor situații dificile inevitabile.

„Din păcate, în anul acesta al câinelui este pământul foarte puternic. Problema e că noi am intrat pe data de 15 mai în elementul foc ascuns. E un an cu această predispoziție, până pe 15 februarie. Am asistat și la multe cutremure, am asistat și la erupții.

Toate astea sunt în elementul metal care lipsește din diagrama anului, iar acesta creează dizarmonie. Focul acestei luni de șarpe duce la incendii, explozii și la vulcani care erup. Mă mai aștept la surpări de terenuri, o să urmeze o lună (nr. iulie).

CITEȘTE ȘI: Dragoș Dolănescu, despre Elena Udrea: „Nu are statut de azilant în Costa Rica”

Previziuni karmice 21 – 27 mai 2018. Zodiile de aer, în conflicte uriașe

Vor fi probleme legate de cutremure, apoi în iunie intrăm sub foc yang și este o dizarmonie între elemente. Singurul lucru care mă liniștește este că cel puțin la noi în România lumea își mai ia și vacanțe, dar o să călătorească și cu avionul.

Există protecții pentru aceste lucruri, dar fiecare are un destin, care, atenție, noi ne putem schimba destinul.

Avem o problemă cu trei elemente, pământul focul și metalul care este în dizarmonie, este un an puternic cu influențe asupra noastră. „, a explicat Anca Dimancea, la „Star Matinal”.

1 Comment

1 Comment

  1. Anca

    2018-05-24T00:31:58+03:00 at 2018-05-24T00:31:58+03:00

    In ce limba vorbeste acesta doamna? Ce-i aia „dar fiecare are un destin, care, atenție, noi ne putem schimba destinul.” ??

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Chinezesc

To Top