Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop anual

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Previziuni generale pentru anul 2019

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Astrologul a realizat principalele previziuni valabile din anul 2019 până în 2021.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. BERBEC: Berbecii pot învăţa o abilitate nouă, se pot descurca într-un domeniu nou sau cei care deja sunt foarte pricepuţi într-un domeniu pot căpăta mai multă independenţă şi creativitate în a-şi pune în practică lucrurile pe care le ştiu. Unii pot să înceapă o afacere pe cont propriu pentru că Uranus e chiar în zona banilor la ei.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. TAUR: Pentru că au planeta Uranus chiar în zodia lor, se pot schimba la nivel comportamental şi atitudinal, dacă erau rezervaţi faţă de o anumită experienţă de viaţă. Cei care sunt într-o relaţie pot căpăta mai mult aplomb şi mai multă independenţă în relaţie.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. GEMENI: Le poate merge foarte bine în străinătate sau dacă fac afaceri cu străinătatea. Se poate deschide pentru ei o oportunitate extraordinară. Pot testa în perioada asta mai-iulie dacă nu cumva străinătatea nu le oferă o deschidere, o oportunitate.

Cei care au probleme de sănătate se pot vindeca prin alte terapii sau tratamente decât au aplicat până acum. Banii le pot veni prin nişte manevre financiare, nu prin muncă.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. RAC: Uranus în Taur le aduce prosperitate prin intermediul unor prieteni, dar şi prin activitatea lor, dacă accentuează partea de marketing, de popularizare, de propagandă pe care o fac muncii şi serviciilor lor, dar şi prin relaţii. Unii se pot îndrăgosti în mod neaşteptat.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. LEU: Sunt într-o dorinţă de a acapara imaginea publică, de a fi mai vizibili pe piaţă, de a avea o funcţie mai mare, dar nu neapărat şi responsabilităţi mai sufocante. Sunt tentaţi de proiecte inedite. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop anual

To Top