Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 2018 Minerva Taur - Dragoste, bani, Familie, Carieră, Relații și Sănătate

Horoscop 2018

Horoscop 2018 Minerva Taur – Dragoste, bani, Familie, Carieră, Relații și Sănătate

Horoscop 2018 Minerva Taur 2018 – Luând în considerare Anul Nou ca punct de referință, haideţi să vedem care este potenţialul real al acestor nativi în 2018 și să înțelegem prioritățile din viața lor.

Anul acesta este posibil să fie reevaluate și reorganizate unele priorități pe termen lung. Au ocazia să aprecieze ceea ce este sau ceea ce nu este important pentru ei în viață şi să ia decizia corectă.

  • Stăpâna semnului – Venus.
  • Culoarea zodiei – verde, roz şi galben.
  • Metalul caracteristic – cuprul
  • Cristalele specifice – smaraldul verde, chihlimbar, citrin, agat verde, malachit.

Horoscop 2018 – Alege altă zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop 2018 Minerva Taur – Oportunităţi

Nativii Taur sunt unii dintre cele mai bune gazde ale zodiacului, dar vor fi încântați să afle că, până la intrarea lui Jupiter în Casa a 8-a, a intimității, a banilor proveniți din munca indirectă, a ezoterismului, pe 8 noiembrie 2018, vor fi ombilical atașaţi de laptop, iPad sau iPhone.

Poate că au propuneri pentru o carte sau un studiu, poate vor face documentare sau pur şi simplu vor scrie articole şi poveşti, se vor ocupa de bloguri sau vor crea un site web.

Alţi Tauri s-ar putea bucura de revenirea peste noapte pe băncile şcolii sau de urmarea unui nou curs de specializare, în timp ce alţii sunt ocupaţi să-şi ajute copiii, implicându-se în educația lor, învățându-i să citească, să socotească sau scrie.

Se pot aștepta la întâlniri frecvente cu frații și surorile şi tot acum este momentul ideal pentru a se implica mai mult în problemele celorlalţi.

Pot să se facă cunoscuți vecinilor și să iniţieze programe care să ajute comunitatea. Au darul de a negocia dar au mai ales darul convingerii, încât pot vinde şi Antarctica, bucăţică cu bucăţică.

Acești nativi pot întâlni partenerul mult visat, pot câştiga un proces important printr-o tiradă demnă de consemnat sau pot scrie o carte de vacanţă care să consemneze cele mai extraordinare trăiri, în calitate de angajaţi ai unui hotel sau a unei companii aeriene şi care să aibă şi succes.

Pe 10 octombrie 2017 , Jupiter a intrat în Scorpion, în Casa a 7-a, Casa parteneriatelor de orice fel. Acesta este momentul ideal pentru a căuta o casa mai mare sau un apartament, pentru a renova, a extinde sau a investi în proprietăți comerciale, pentru a închiria sau a spune bun venit unui membru al familiei care se mută înapoi cu ei sau pur şi simplu, venirii pe lume a unui copil.

Surprinzător este că ar putea cere şi obține un împrumut de la rudele mai apropaiate şi ar putea cumpăra o proprietate – casă sau apartament.

Nu este ceva special de prognozat până 22 septembrie, când ar putea simți că cineva din familie sau o situație casnică, mai deosebită, se interpune între ei şi cariera lor. Dacă vor cumpăra o casă sau un apartament şi se vor şi muta, ar putea începe una dintre cele mai fericite perioade din viaţa lor, ca să nu mai spun că amenajarea se va transforma într-o adevărată magie.

Provocări Horoscop 2018 Minerva Taur

Din 31 decembrie 2017, Saturn a revenit după 28 de ani în domiciliu și în Casa a 9-a, a străinătății, a studiilor academice, a credinței și a ideilor filosofice, așa că nativii Taur se vor confrunta cu tot soiul de lecţii de viaţă şi de blocaje în viaţa de familie, în special cuplurile mature.

Au suportat multe de la partenerii de viaţă, de la ceartă, jigniri, reacţii pesimiste, neîncredere, prudenţă și cinism, până la limitarea lucrurilor doar în alb şi negru. Dacă însă s-ar privi în oglindă, ar avea surpriza să vadă că şi ei s-au comportat cam în acelaşi fel. Reacţiile unuia dintre parteneri sau chiar a amândorura, au provocat multă durere şi unuia şi celuilalt.

Nativii Taur sunt cei care, în mod natural, tind spre relaţii pe termen lung. Pentru ei un angajament nu este o anatemă, cum se întâmplă în cazul nativilor Gemeni, care se consideră spirite libere sau Săgetător, care îl consideră o dovadă de iresponsabilitate!

Dar unii Tauri pot pluti în derivă, ani de zile, într-o relație care nu duce nicăieri. Este confortabil, dar cel puţin unul dintre parteneri, dacă nu cumva ambii, nu îşi pot imagina că vor trăi alături o viaţă.

Ei bine, acum vine Saturn care va pune capăt acestui carusel fără sfârșit: ori ne căsătorim ori o terminăm, cale de mijloc nu există. Cei care sunt într-o asemenea relație, pot simți acum greutatea asumării ei. În mod ironic, Saturn îi va forța să programeze unele evenimente din viaţa lor, astfel încât să nu abandoneze cursa sau pe cel care este bun pentru ei.

Recompensa lui Saturn se rezumă la: fie intră într-o relaţie nouă, fie au învățat cum să gestioneze relaţia existentă iar în 2018 ar putea să se mute împreună şi să aleagă o dată pentru căsătorie, fie încheie relaţia care nu duce nicăieri. Saturn nu vrea eforturi aiurea!

Regulile Casei a 7-a se referă la parteneriatele de orice fel, la colegi dar și la dușmanii declaraţi. Îi remarcăm pe cei care spun deschis ce gândesc, unde din păcate, nu este mai mult de un grăunte de adevăr în critica lor! Astfel că, doar pentru a verifica dacă sunt serioşi și pentru a confirma compatibilitatea dintre parteneri pe termen lung, Saturn le va da timp să-şi reevalueze relația.

Cei singuri ar putea întâlni pe cineva prin intermediul unuia dintre prietenii lor, iar ceilalţi se vor bucura să fie cu prietenii în acea seară, afinitatea şi comuniunea fiind baza.

Familie, dragoste și relații – Horoscop 2018 Minerva Taur

Nativii Taur sunt făcuţi pentru dragoste. Le place să iubească, sunt geloşi şi posesivi. Sunt genul de nativi care se căsătoresc tineri. Le plac angajamentul și termenii unei relații clar definite. Dar mai important este că acestor nativi le place să fie fideli și se așteaptă ca iubitul/a să fie la fel.

Atunci când descoperă că lucrurile nu sunt aşa cum le credea, întreaga lor lume se prăbuşeşte, dar când au dovada reciprocităţii, sunt loiali şi, în acelaşi timp, foarte posesivi. Sunt capabili de mari crize de gelozie dacă sunt răniţi sufleteşte.

Pe de altă parte, nativii Taur se mulțumesc cu lucruri simple. Cine este într-o relaţie romantică cu un Taur nu are nevoie de petreceri luxoase sau să fie curtat constant. Dacă le daţi suficientă dragoste, mâncare și un adăpost confortabil, ei vor fi mulțumiţi să stea acasă și să se bucure de compania voastră.

Vă vor fi loiali toată viața, aşa că faceţi un Taur să se simtă confortabil și, mai presus de orice, daţi-le siguranţa relaţiei și rare ori veți avea probleme cu ei.

În dragoste însă, atenţie! Nativii Taur pot face, uneori, greșeala de a încerca să-şi controleze partenerii, iar acest fapt poate provoca dureri de ambele părți. Raționamentul din spatele acțiunilor lor este, de fapt, unul simplu: au un sentiment de proprietate asupra bunurilor şi implicit, a partenerilor, exacerbat, iar dacă vor face schimbări acestea vor trebui să le sporească confortul propriu și nevoia de siguranţă, de securitate.

Această atitudine este OK atunci când vine vorba despre obiectele neînsuflețite, despre lucrurile materiale, dar este periculos atunci când vorbim despre oameni.

Nativii trebuie să fie atenţi permanent la acest lucru dacă vor să nu fie răniţi.

Adevărul este că Saturn foloseşte metode dure când este vorba despre dragoste, deci nu e de mirare dacă în timp, Taurii au descoperit că drumul nu a fost unul uşor, ci presărat cu spini, cu hârtoape, cu bolovani, gropi şi noroi dar au învățat să fie responsabili și să valorizeze ideea de coerenţă și fiabilitate. Saturn ne învaţă că, în viaţă, nimic nu este gratis și că ceea ce facem din greu pentru a ne realiza este inevitabil dar ne sporeşte valoarea ca oameni.

Majoritatea Taurilor au reevaluat și reorganizat multe dintre prioritățile pe termen lung iar acum au o nouă perspectivă asupra a ceea ce este sau nu este important pentru ei în viață. De asemenea, au învăţat să preţuiască timpul și au găsit modalități de a fi mai productivi. Ceea ce altă dată făceau în câteva zile, în prezent fac în doar câteva ore.

Toate acestea le-au fost dăruite de Saturn. Unii oameni au nevoie de tutela saturniană o viaţă, alţii doar foarte puţin. Mesajul pe care îl transmite este că ne dă doar ceea ce avem nevoie, nici mai mult, nici mai puțin.

O parte din lecția lui Saturn a fost aceea de a evalua realist promisiunile destinului, astfel încât nativii Taur să poată lua decizii înțelepte în ceea ce priveşte viitoarele parteneriate. Pe de alta parte, au avut de învăţat faptul că trebuie să îndeplinească anumite promisiuni făcute celor apropiaţi, chiar dacă nu s-au gândit prea mult la cât de greu va cântări cuvântul lor, în viitor.

Reţineţi! Viața ne aduce, de-a lungul vremii, în situaţii care nu au, de multe ori, legătură cu capacitatea omului de a-şi ţine promisiunile. Şi atunci, Saturn ne arată că înainte de a face o promisiune este bine să ne gândim la consecinţe, chiar dacă ni se pare că este mai uşor să promitem numai pentru a scăpa de anumite obligaţii.

Taurii au învăţat acum, că aşa cum mariajul şi parteneriatele stabilite, de afaceri sau de colaborare, le dau anumite privilegii, au și ei, la rândul lor, responsabilități față de alte persoane.

Dacă relația nu a fost în centrul atenției lor, este posibil să fi avut probleme de sănătate. Dacă s-au confruntat cu această manifestare saturniană, am toate motivele să cred că în 2018 se vor simţi mult mai bine. Saturn îi obligă la prudenţă şi recuperare, dar îi avertizează că trebuie să fie preocupaţi de tratament şi să facă ceea ce le cere medicul.

Cum spuneam mai sus, cu Saturn dăm întotdeauna un test, deci întotdeauna este nevoie de un răspuns pe măsură. Aflăm mai multe despre noi înșine traversând vremuri grele, decât dacă am trăi un timp fără probleme, pentru că doar atunci arătăm lumii adevăratul caracter și afișăm valorile care sunt cu adevărat importante pentru noi.

Dacă cineva a greșit faţă de ei, trebuie să se ridice și să recunoască că a gresit. Numai aşa, într-un final, vor învăța unii de la alţii dar îi vor și învăţa pe detractorii lor cum se așteptă să fie trataţi.

Banii si cariera – Horoscop 2018 Minerva Taur

Taurul este foarte conştient de natura lui materială. Când vorbesc despre bani sau posesiuni sunt în elementul lor. Bogăția este mai important pentru ei decât pentru multe alte semne.

Bogăția pentru un Taur înseamnă confort şi securitate . Bogăția înseamnă stabilitate. Dacă pentru nativii altor semne zodiacale bogăţia înseamnă spiritualitate, idei, talent sau aptitudini, pentru Taur, bogăţie înseamnă să simtă siguranţa materială. Pentru aceşti nativi, modul de a gândi este la ce bun un talent, dacă acesta nu a adus o casă , mobilier sau o maşină, ce este de sărbătorit fără toate acestea?

Acestea sunt motivele pentru care un nativ Taur excelează în domeniul industrial sau agricol. De obicei, un Taur sfârșeşte prin a deține un teren. Le place să simtă legătura cu Pământul. Bogăția materială pentru ei poate începe cu agricultura, mai precis cu aratul.

Deținerea unui teren a fost cea mai veche formă de înavuţire a omenirii: Taur simte încă acest sens primordial. Fiind în căutarea mijloacelor de a se îmbogăţi, nativii Taur îşi dezvoltă capacitatea intelectuală și de comunicare. Concomitent este obligat să dezvolte şi o anumită flexibilitate.

Fiind într-o căutare permenentă de a se îmbogăţi, ei învață şi valoarea practică a mentalului şi îşi dezvoltă astfel şi latura analitică. Dacă nu sunt interesaţi de avere și de lucrurile materiale, aceşti nativi nu ar fi interesaţi de dezvoltarea intelectuală.

Unii Tauri se nasc norocoşi, tipul care câştigă orice joc de noroc sau din speculații. Acest noroc se datorează însă altor factori din horoscopul lor şi care nu fac parte din natura lor esențială, pentru că prin natura lor, nativii Taur nu sunt jucători.

Ei sunt muncitori și le place să câștige din muncă proprie. Conservatorismul înnăscut îi face să evite riscurile financiare inutile și în alte domenii ale vieții.

Jupiter în Scorpion le va permite acestor nativi sa cumpare sau sa inchirieze un apartament nou sau o casă. Dacă preferă să locuiască în continuare acolo unde sunt, în 2018 vor trece la renovări, pentru că vor fi capabili să facă îmbunătățiri care vizează nu doar utilul ci şi eleganţa.

Jupiter aduce de asemnea, beneficii financiare, deci, în funcție de ceea ce aleg să facă şi ce măsuri iau pentru a face mai atractiv mediul domestic, casa lor ar putea fi apreciată, cu ușurință, ca valoare în sine. Dacă se vor muta, noua lor casă este, probabil, foarte spațioasă și luminoasă, pentru că Jupiter extinde şi luminează tot ce atinge.

Poate fi vorba şi despre un alt aspect al acestor schimbări: să se mute cineva din familie – părinţii sau un frate sau o soră, pentru a le lăsa lor mai mult spațiu. Este doar un exemplu al modului în care Jupiter face ca atingerea sa să aibă, de multe ori, ceva magic şi astfel să fie perceput şi în alte manifestări ale dimensiunii sale.

Dacă doresc să cumpere o casă, să-şi renoveze casa în care locuiesc sau chiar să cumpere o casa la ţară pentru weekend-uri, o pot face până pe 8 noiembrie şi pot spune că acesta este momentul cel mai oportun din ultimii 12 ani.

Mai mult, dacă vor să se mute şi să trăiască în țară, terenul din jurul casei îi poate determina să se apuce de grădinărit şi asta nu ar fi o idee rea. Dacă au deja o casă la țară atunci este momentul să angajeze un peisagist pentru a-i ajuta să reorganizeze spaţiul din jurul casei, pentru a alege florile şi covorul de iarbă pe care îl doresc, pot aduce noi plante, puieţi de copaci şi flori de interior.

În afaceri, nativii Taur sunt extrem de subtili, ceea ce face să fie valoroşi pentru angajatorii lor. Nu sunt leneși, le place să lucreze și obțin, de regulă, rezultate bune. Nu îşi asumă riscuri inutile și se descurcă foarte bine în poziții de autoritate, ceea ce îi face buni manageri si supervizori. Aptitudinile lor manageriale sunt dublate de talentul real în organizarea și manipularea detaliilor, au răbdare și rigoare în tot ce fac.

În general, un Taur va alege banii și posibilitatea de câștig ,decât să fie persoană publică și de prestigiu. O pozitie profesională care plăteşte mai mult este de preferat unei poziții sociale unde salariie sunt mici. Taurul va urmări afirmarea, ieşirea la rampă și poziţia socială, numai dacă se poate demonstra că aceste lucruri au un impact direct și imediat, asupra portofelul lor .

Cu Marte retrograd, să se aştepte la întârzieri chiar dacă vor fi implicaţi in proiecte noi sau de anvergură. Dacă vor face o prezentare unui grup de clienți și cred că vor primi un răspuns imediat, se înşeală; va dura ceva timp, de fapt, vor primi undă verde abia pe la mijlocul lunii mai. Dacă desfășoară activități independente, sper să găsească şi clienţi profitabili pentru afacerea lor; pot face acest lucru destul de ușor în prima jumătate a anului. Când simt că nu mai au ce face la locul de muncă, va apărea o altă oportunitate, o altă propunere. Acesta va fi ritmul până în 16 iulie.

Ce ar putea perfecţiona – Horoscop 2018 Minerva Taur

Principalul domeniu de autoperfecţionare vor fi finanțele, însă nu ar trebui să-şi concentreze toată atenția pe probleme de bani. Cu Jupiter în casa a 9-a până la 8 noiembrie, există o şansă extraordinară să-şi extindă interesul intelectual și să călătorească, să meargă la cursuri și seminariile care îi interesează, să citească mai mult. Îşi vor perfecţiona abilitățile de comunicare. Când Jupiter se va muta în Casa a 10-a a Carierei, vor fi interesaţi de tot ce le poate spori imaginea și contul.

Un hobby creativ, care implică probabil un proiect de prelucrare a lemnului, sau de mic mobilier, lucrat manual, le va aduce bucurie și eliberarea de stres.

Nativii Taurii sunt renumiţi pentru muzicalitatea lor şi mai ales pentru vocile lor frumoase, aşa că, după 8 noiembrie, şi-ar putea dori să înceapă explorarea acestui teritoriu, mai ales că trecerea lui Jupiter în Săgetător aduce energie creativă și dramatică.

Sănătate – Horoscop 2018 Minerva Taur

Sănătatea este mult mai bună ca în anii anteriori, deşi vitalitatea lor încă nu este la standardele obişnuite, dar este, repet, mult mai bine în comparație cu anii 2011 sau 2012.

Au nevoie de odihnă atunci când sunt obosiţi, trebuie să-şi organizeze viaţa astfel încât pentru tot ce au de făcut să folosească un consum energetic mic şi să se concentreze asupra priorităților.

Terapiile care sporesc energia organismului şi care le sunt adecvate şi lor, ţin de masaj, reflexoterapie, chiropractică, acupunctură, presopunctură, Reiki ş.a.

Sectorului nas, gât şi urechi, trebuie să îi dea o atenție suplimentară. Menținerea acestora în formă nu va îmbunătăți doar starea generală de sănătate, dar poate fi o formă excelentă de prevenţie.

Venus, planeta iubirii şi armoniei, este planeta răspunzătoare de sănătatea lor. Să se străduiască, cât mai mult posibil, să mențină armonia în familie, cu prietenii sau cu partenerul/a lor și cu cei din jur. Multe din problemele de sănătate îşi au originea aici. Dacă tai răul de la rădăcină nu mai ai nevoie de medic. Chiar dacă uneori sunt necesare serviciile unui profesionist, vindecarea se va produce mai bine și mai repede.

Să poarte culorile semnului lor, pentru că sănătatea lor stă sub semn venusian: să poarte verde. Când se simt epuizaţi şi obosiţi şi nu au culoarea verde prin preajmă, să o vizualizeze. Smaraldul este o piatră prețioasă de vindecare iar cuprul un metal tămăduitor şi de protecţie pentru ei, deoarece se consolidează în ei, în moduri subtile.

Stresul, de asemenea, vine dinspre profesia şi ambițiile lor, de aceea este bine să-şi auto-imprime un ritm de lucru propriu. Să încerce activități alternative – efortul fizic să fie urmat de activitatea mentală, apoi să se treacă la socializare. Această alternanță le va permite o reîncărcare a fiecăruia dintre centrii de activitate.

Horoscop 2018 – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop 2018

To Top