Connect with us

Revistateo.ro

Hannelore și Bogdan de la „Insula iubirii” s-au căsătorit! PRIMELE imagini de la cununia civilă

TV

Hannelore și Bogdan de la „Insula iubirii” s-au căsătorit! PRIMELE imagini de la cununia civilă

Hannelore și Bogdan de la „Insula iubirii” s-au căsătorit, iar primele imagini de la eveniment sunt de-a dreptul spectaculoase. După ce toată lumea a stat cu sufletul la gură pentru a afla deznodământul relației lor, imaginile de la cununia lor civilă, dar și de la cununia religioasă, au apărut în mediul online.

După o relație de șapte ani, Hannelore și Bogdan au mers în Thailanda pentru a-și testa iubirea și au fost la un pas de despărțire. În timp ce Hannelore s-a apropiat de Andi, Bogdan a fost extrem de apropiat de Maria, ispita care a reușit să despartă și alte cupluri în sezoanele trecute.

Însă cei doi au decis să uite toate problemele dintre ei și să se căsătorească la câteva luni după terminarea filmărilor pentru emisiune.

Imediat după cununia civilă, cei doi tineri au mers în Budapesta pentru o ședință foto. Cu toate acestea, pentru că au fost nevoiți să păstreze secretul cu privire la relația lor, cei doi au evitat să posteze fotografii de la eveniment. Însă amândoi s-au dat de gol, mai ales atunci când au postat imagini cu verigheta pe degetul inelar.

Speriat că o va pierde și că Hanne se va îndrăgosti de Andi, acesta s-a confesat în fața camerelor, în ediția de duminică, 28 octombrie.

„Următoarea dorinţă e un copil. Pe care o avem la comun. Aceeaşi dorinţă. Aş lăsa jobul. Dacă ar fi să-mi întemeiez o familie.. oricum nu pun jobul pe primul plan. Aş putea să lucrez şi femeie de servici. Nu m-ar deranja. Din cauza mea ne-am oprit. Eu. Pentru că sunt „old school” şi eu ţin destul de mult la gura lumii şi tot timpul am fost de părere că dacă aş face mai întâi copil şi apoi nuntă, lumea ar zice că aş lua-o doar pentru copil”, a declarat Bogdan.

Hanne și Bogdan şi-au pus în aplicare dorinţa încă de la primele momente petrecute pe „Insula Iubirii”, în orele pe care le aveau la dispoziţie pentru a petrece timpul împreună,

„Eu i-am zis de atâtea ori să facem un copil. Ca să mă confesez acum..În baie, pe lângă faptul că am plâns şi am stat îmbrăţişaţi, am avut parte de un moment mai intim. Dacă va fi să fie, mergem acasă şi posibil să fie ceva. Atunci a simtit ea momentul acela. A crezut că mă va pierde şi..A făcut-o de frică să nu mă piardă”, a continuat apoi Bogdan.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top