Connect with us

Revistateo.ro

EXCLUSIV! Mesajul lui Teo Trandafir pentru mama sa

Teo

EXCLUSIV! Mesajul lui Teo Trandafir pentru mama sa

Astăzi este o zi speciala pentru Teo și Maia Trandafir. Mama vedetei de televiziune își sărbătorește ziua de naștere, iar Teo îi transmite un mesaj în exclusivitate pentru Revista Teo Trandafir.

“Mami e ziua ta, azi. Meriți mulți ani și ți-i dorim, cu iubire, amandoua, Maia și cu mine, pentru tot ce faci pentru noi, cu discreție și elegantă. Îți mulțumim și pentru tort!”, a declarat Teo pentru revista Teo.

Citește aici: Cine este mama lui Teo Trandafir

Cunoscută pentru discreția sa, când vine vorba de familie și viața sa personală, Teo a acceptat sa ne ofere în exclusivitate și o fotografie care nu a fost făcută publică până acum.

Citește aici: Teo Trandafir si tatal ei, pentru prima data impreuna la tv

Maia Trandafir și bunica sa, mama lui Teo Trandafir

În imagine o puteți vedea pe mama lui Teo Trandafir, Elena Uță (mama lui TEO) și pe Maia Trandafir. 

În luna august, a anului 2017, Teo a postat pe contul sau de Instagram o o imagine rară cu familia sa.

Dacă v-ați întrebat vreodată cum arată mama lui Teo Trandafir, ei bine, vedeta a făcut publica o imagine rară cu familia sa, iar toată lumea a putut vedea cine este femeia care i-a dat viață celebrei prezentatoare. Mama lui Teo este o femeie superbă, pentru care vârsta pare doar un număr, blondă, veselă, care transmite multă energie pozitivă și de la care vedeta a moștenit o parte din trăsături.

Mai mult, prezentatoarea de la Kanal D ne-a prezentat-o și pe bunica sa, iar din imagine putem spune că optimismul, zâmbetul larg și veselia se moștenesc din mamă în fiică.

„Cea mai importata zi a anului, în familia mea. Patru generații de fete, mame și fiice, ne regăsim acasă, la Pitești. Iubire și respect… poveste”, a scris Teo în dreptul fotografiei cu mama, bunica și fiica sa, iar toți fanii vedetei le-au apreciat pe cele 4 și le-au transmis numai mesaje frumoase.

În 2016, într-un interviu acordat Wowbiz.ro, Teo Trandafir a vorbit pentru prima dată despre relația sa cu mama ei, de care o ține departe de presă. Iată câteva paragrafe din interviul acordat pentru wowbiz.ro.

„Pe Teo o cunoaste si o iubeste o lume intreaga, dar despre mama ei nu se stie mai nimic. Elena Uta, pe numele ei de fata Ionescu, este profesor de limba franceza si romana, logoped si, la aproape 70 de ani, se poate spune despre ea ca este inca o femeie foarte frumoasa, cu un suflet imens, care a pus intotdeauna pe primul plan familia si, in special, pe celebra sa fata, una dintre vedetele incontestabile ale micului ecran

Rep: Teo, nu ai vorbit nicioadata despre mama ta, care ar fi motivul pentru care ai ales sa pastrezi tacerea in privinta doamnei Elena?

Teo Trandafir: Mama este un subiect personal, asa cum ar fi putut fi si tata, dar el a ales sa fie mai vocal. Mama, dimpotriva, este genul acela delicat, care nu se expune. De cand o stiu eu pe mama, am vazut-o o singura data simtindu-se bine in public, la nunta mea, atunci si atat! Nu este ca si cand as avea o temere in a aborda subiectul despre mama, decat ca ei nu ii place acest lucru si incerc sa ii respect intimitatea.

Rep: Poti sa ne spui, totusi, cateva lucruri despre mama ta?

T.T.: Mama este profesor de limba romana si franceza, a predat o viata intreaga. O perioada insa, cand eu am fost eleva in Bucuresti, a renuntat, la catedra si a ales sa fie invatator, pentru a fi alaturi de mine. A luat o grupa in paralel cu clasa mea, mama preda la G si eu eram la H, iar invatatoarea mea era tot profesoara de limba romana si franceza, prietena cu ea. Culmea, femeia il avea si ea pe fiul sau, Dan, la mama in clasa, iti dai seama ca tot timpul comunicau! In clasele I-IV, eu si Dan nu am putut sa miscam un deget, pentru ca mamele noastre stiau tot. A fost infiorator, dar si placut in acelasi timp!

Rep: Acum, mama ta mai preda sau a ales sa se ocupe de altceva?

T.T.: Dincolo de a fi profesoara, mama a lucrat toata viata ei facand si voluntariat, in special pe partea cu copii cu probleme. Intelege foarte bine orice tip de comportament de copil din secunda in care il vede, pentru ca este expert in acest domeniu.  Acum, este specialist logoped, pentru ca s-a reinventat, iubindu-si meseria enorm.  Lucreaza cu copiii cu autism, ceea ce ii place la nebunie. Imi dezvaluie fiecare caz, imi vorbeste despre fiecare copil in parte, ce progrese au facut… Oameni fara sperante vin la ea, lasandu-si juniorii cate patru ceasuri acolo pentru ca stiu ca ii va ajuta cu adevarat. Este foarte greu sa ai un copil autist si sa fi blocat acasa, trebuie sa muncesti ca sa il intreti, asa ca il lasi cu cineva care sa il inteleaga si sa ii stie tipul de limbaj pe care sa il abordeaze in comunicare. E important! Cam asta face mama la Braila, ii are in grija pe acesti micuti, carora pare ca viata le-a jucat feste.

Rep: Mama ta este departe, la Braila, nu iti lipseste, mai ales ca intotdeauna a fost foarte apropiata si de fetita ta, Maya?

T.T. Mama ma ajuta cu Maya de fiecare data cand am nevoie. Eu am totusi 48 de ani si nu mai tip „mami” la fiecare colt de strada. Am invatat ca mama are un colt al ei, si eu pe al meu. Are nevoie de independenta, asa cum si eu am nevoie de independenta mea si ne vedem atunci cand avem maxima nevoie una de cealalata, sau ne e dor. Nu locuim in aceeasi casa, pentru ca nu ne este la indemana. Mama nu si-a gasit de lucru atat de simplu, in plus, are viata ei, tabieturile ei, este un om atat de sensibil, este si greu de mutat, cred, doar se apropie de 70 de ani…

Rep: Ii semeni sau sunteti total diferite? In general, se spune ca fetele au ceva mai mult din tata, la tine, cum se prezinta lucrurile?

T.T. : Ii seman in toate mamei. La dinti, seman cu tata, in rest, fizic suntem identice. Iar cu trecerea anilor, ca fire, seman cu ea din ce in ce mai mult. Este un om nesperat de puternic, nu as fi crezut niciodata ca ea va fi atat de tare. Nu stiu cum sa zic…a tras de viata ei si de a mea, asa ca a facut ce a dorit, cu delicatete, asa cum a putut ea si cum a inteles ca trebuie sa actioneze. Daca nu ar fi fost mama, nu stiu cum ma mai scoteam…

Rep…In privinta bolii si a vietii personale, la asta te referi?

T.T. : Da, mama m-a ocrotit intotdeauna. La Viena, nu se putea, cred, intra, in salon tot timpul, eram la terapie intensiva! Doar sa fi venit, sa fi stat pe culoare, pe acolo…Sincer, mi se parea o pierdere de efort si de bani, nu ma putea ajuta asa. Mama nu este o femeie bogata! Mama este profesor, repet, situatiile financiare ale parintilor mei difera, una este sa fi medic, alta sa fi cadru didactic. Mama se limiteaza la ce stie si ce poate sa faca. Ei daca ii spui sa faca un lucru il face, muta si muntii din loc pentru a realiza ce si-a propus. Tu poti sa dormi, ca a doua zi, lucrul acela este facut. Asa e ea, atunci, m-a ajutat mult cu Maya, si a fost ceva extraordinar!

Rep: Ai declarat intr-un interviu ca daca nu ai fi supravietuit pancreatitei la Viena, atunci ai fi vrut ca fata ta sa ramana cu mama ta?

T.T. : Eu daca as fi patit ceva, nu stiu daca Maya ar fi avut cu cine sa ramana!  Eu nu stiu daca mama ar fi supravietuit. Si acum, va spun detasat, a trait perioada aceea cu poza mea cat mai aproape cu putinta si se lovea prin casa de lucrurile de la mine, de gresia pe care i-am pus-o, de centrala termica sau de termopanele vietii…lucruri pe care atunci cand i le-am montat, nu m-am gandit vreodata ca vor avea o incarcatura emotionala pentru ea in momentele grele.

Sunt lucruri pe care le faci pentru parintii tai, pentru ca sunt cei care ti-au dat viata, esti om si ii respecti si ii iubeste, ii ajuti cu ce poti. Ei bine, revenind la mama, pentru ea atunci, toate lucrurile acelea se transformasera in valori de la fiica ei. Era ceva de genul ” cum sa mai traiesc eu acum, cand stiu ca singurul meu copil nu mai e?”, „cum sa mai traiesc eu acum, printre lucrurile de la Teo?”! Sincer, eu nu cred ca mama s-ar fi scos, pentru ca toata viata ei am fost eu!!!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Teo

To Top