Connect with us

Revistateo.ro

Emisiunea Exatlon nu va mai fi difuzată de sâmbătă până marți!

Internet

Emisiunea Exatlon nu va mai fi difuzată de sâmbătă până marți!

Emisiunea Exatlon își schimbă zilele de difuzare. Competiția nu va mai fi transmisă de sâmbătă până marți, așa cum este acum, ci de sâmbătă până miercuri, se arată comunicat remis de Kanal D către Revista Teo.

Soția Jaguarului de la Exatlon, amenințată cu moartea. Mesajele au fost publicate

Exatlon, de 5 ori pe săptămână

Practic, telespectatorii se vor bucura de show 5 zile pe săptămână, iar decizia cu siguranță îi va încânta pe fanii emisiunii.

Grila Kanal D va conține mai puține seriale turcești, iar emisiunea Exatlon va fi astfel motorul în audiențele televiziunii.

Ora de difuzare va rămâne aceeași, și anume 19:45. Prime-timul Kanal D va avea cinci zile din șapte cu reality-show-ul turnat în Republica Dominicană, notează paginademedia.ro.

Românii se vor bucura de un nou meci între România și Turcia, după ce săptămâna trecută echipa noastră a învins-o pe cea a turcilor.

CITEȘTE ȘI: Anda Adam o vede pe Diana Belbiță marea câștigătoare Exatlon. Ce dezvăluiri a făcut vedeta

Romanița Iovan, mărturisiri în premieră despre sarcina pierdută

Mama Ancăi de la Exatlon rupe tăcerea. De ce a fost eliminată fiica ei

Cine a vrut s-o omoare pe Regina Elisabeta a II-a. Detalii în premieră

S-a aflat ADEVĂRUL! De ce face Vladimir Drăghia acest gest după fiecare punct câștigat la Exatlon

Eliminările vor avea loc tot în zilele de marți, însă nu este exclus ca acestea să fie mutate miercuri. Până acum nu există vreo informare cu referire la seara eliminării.

Emisiunea Exatlon este una din cele mai de succes produse ale Kanal D în cei 11 ani de la înființarea postului, strângând în fața micilor ecrane peste 2 milioane de telespectatori pe ediție.

Ultimele eliminări au fost destul de controversate și comentate în mediul online. Cele mai neașteptate ieșiri din show le-au avut Ion Oncescu (pe probleme de sănătate), Anca de la Războinici, Claudia Pavel și Anda Adam, eliminate toate trei de public.

Emisiunea este prezentată de jurnalistul Cosmin Cernat.

„Exatlon” este concursul sportiv care a trezit interesul romanilor pentru sport si competitie, show-ul care tine cu sufletul la gura, in fata televizoarelor, editie de editie, milioane de fani.

Acestia au parte de o surpriza uriasa, incepand de saptamana viitoare, de la aceeasi ora, 19:45, „Exatlon” va fi difuzat cinci zile consecutiv, de sambata pana miercuri. Apetitul telespectatorilor pentru competitie si, implicit, pentru acest reality suta la suta autentic, creste vertiginos, nevoia de adrenalina si intamplari suta la suta reale suscita tot mai mult interesul pentru „Exatlon”.

Asadar, de sambata pana miercuri, de la 19:45, telespectatorii vor putea urmari evolutia concurentilor din cele doua echipe, Faimosii si Razboinicii, isi vor putea sustine favoritii si vor trai la intensitate maxima ce se intampla la „Exatlon”, cel mai vizionar reality din Romania.

In editia difuzata in aceasta seara, telespectatorii vor putea urmări la Kanal D returul meciului international cu Turcia. Dupa ce au fost infranti in primul tur de reprezentantii Romaniei, cu 10 la 8, in aceasta seara concurentii Turciei vor dori sa isi ia revansa. Dar echipa României este un adversar redutabil, iar meciul se anunța unul de intensitate maxima!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Internet

To Top