Connect with us

Revistateo.ro

Incarcatoare auto

Black Friday

eMAG Incarcatoare auto Black Friday 2018

Un incarcator este un dispozitiv electric ce transporta curentul electric intr-un aparat, pentru a prelungi durata de functionare cu ajutorul bateriei.

Black Friday 2018: Incarcatoare auto

Incarcatorul a devenit o necesitate, alaturi de telefoane mobile, tablete, laptopuri si aparate pentru ascultat muzica etc. In ziua de astazi, piata de incarcatoare auto a explodat, datorita nevoiei continua de miscare, cumulat cu nevoia de a fi in permanent contact cu tehnologia.

Vezi AICI toate ofertele

Incarcatorul electric se cupleaza la autotrism si foloseste din bateria masinii pentru a ajuta la incarcarea dispozitivului electronic. De cele mai multe ori, incarcatorul este format dintr-un acumulator care se cupleaza la bricheta masinii si din care porneste cablul ce face legatura cu telefonul, tableta sau cu alt device.

Fie acest cablu este incorporat, fie acumulatorul dispune de o intrare USB, prin care se ataseaza cablul specific dispozitivului ce urmeaza a fi incarcat. Un incarcator auto poate sa coste aproximativ 8 lei (cel mai ieftin) dar pretul poate ajunge pana la circa 250 de lei, in special in cazul incarcatoarelor pentru laptop ori pentru drone.

De cele mai multe ori, se prefera un incarcator universal, ce se poate utiliza pentru mai multe device-uri, insa exista si branduri specifice ce produs incarcatoare auto: Apple iPhone, Samsung, Samsung Galaxy, HTC, Nokia, Sony etc.

Black Friday este o ocazie excelenta pentru achizitionare unui incarcator auto, precum si a altor aparate electronice si electronice, caci marii retaileri vor organiza reduceri uriase de pret, pentru o singura noapte, in luna noiembrie.

Black friday este cel mai mare eveniment de reduceri din an. Anul acesta este organizat pe 18 noiembrie 2018. VEZI AICI TOATE OFERTELE!

Vezi catalogul de oferte Black Friday 2018 eMAg pentru:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Black Friday

To Top