Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Eclipsă de Lună Sângerie pe 27 iulie. Cum sunt afectate zodiile

O eclipsă totală de Lună are loc vineri, 27 iulie 2018/ Acest fenomen astronomic are un impact puternic asupra zodiilor. Se știe că Luna guvernează zodia Rac, însă despre celelalte zodii ce putem spune?

„Mare atenție la alimentație aici, la impulsivitate, la agresivitate. Marte esre retrograd în Vărsător care îi alimentează toate aceste răbufniri violente. Trebuie să fim foarte atenți să nu fim omul nepotrivit la locul nepotrivit”, a declarat Minerva pentru Antena 1 și Antena 3.

Cum sunt afectate zodiile?

ZODIILE DE APĂ

Zodiile de apă par a fi cele mai bulversate de acest fenomen astrologic. Vor apărea o serie de momente spectaculoase începând cu această seară. Racii, Scorpionii și Peștii devin totodată mai sensibili.

ZODIILE DE AER

Pentru zodiile de aer, având în vedere că Mercur este retrograd în Berbec până în luna august, se anunță o perioadă de incertitudine. Gemenii, Vărsătorii și Balanțele trebuie să își potolească setea de putere, de a se impune cu orice preț în fața celorlalți.

ZODIILE DE FOC

Berbecii, Leii și Săgetătorii par cei mai avantajați de acest fenomen spectaculos. Odată cu eclipsa de Lună Sângerie se vor vedea pe cer patru planete. Berbecii îl au pe Mercur în retrogradare și, totodată, șansa unică de a face un salt calitativ în existența lor.

CITESTE SI: Lucruri pe care să nu le faci în timpul eclipsei totale de Lună

ZODIILE DE PĂMÂNT

Nativii de pământ au parte de o zi excelentă odată cu eclipsa. Se spune că li se deschid chakrele, iar ziua de 28 iulie va continua cu aceeași deschidere și inspirație de zile mari.

Taurii, Capricornii și Fecioarele sunt în general avantajați de astfel de fenomene majore din punct de vedere astral, despre care unii scriu bazaconii cum că ar fi apocaliptice sau periculoase. Pentru zodiile de pământ e un punct de referință important, un moment T-O.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top